Nā lumi moe i ka ʻulaʻula

Pin
Send
Share
Send

Lumi moe i ka ʻulaʻula e kamaʻilio e pili ana i ke ahi o ke kuko a me ke aloha ikaika e hoʻomalu i kou lumi moe. Akā inā ʻaʻole pololei kēia ʻōlelo, a laila pono ʻoe e hoʻokolohua hoʻolālā lumi moe ʻulaʻula.

Inā pena ʻoe i kekahi paia o ka lumi moe i loko o kahi ahi ʻulaʻula, a laila hiki iā ʻoe ke ʻike koke i ka lewa i loko o ka lumi, a pehea ka hū ʻana o ka huhū i waho. Ma hope o ka nānā ʻana i kahi koho o nā kiʻi lumi moe i ka ʻulaʻula, hiki iā ʻoe ke ʻike i kēia hopena hoʻokalakupua.

ʻO kaʻulaʻula, e like me nā kala ʻē aʻe, he ʻokoʻa nā aka i loaʻa i kahi hopena psychological ʻokoʻa i ke kanaka. ʻO kahi laʻana, ʻo nā pale mālamalama o ka poni he wahine nui a hōʻike i ka lewa aloha i loko o ke aloha a me ka ʻōpio. ʻO nā paleʻeleʻele hohonu, e like me burgundy a garnet paha, hana i kahi lewa o ka aristocracy a me ka bohemianness i loko o ka lumi moe (ʻaʻohe mea kūpono ke hoʻohana ʻia kahi pale burgundy a pale paha i kekahi mau hale hōʻikeʻike a me nā hale kiʻiʻoniʻoni).

Akā pono ʻoe e akahele i ke koho ʻana i nā aka mālamalama i hoʻolālā lumi moe ʻulaʻulae like me ka ʻulaʻula, ʻulaʻula a ahi paha. Hiki i kēia mau kala ke hoʻonāukiuki i ka inaina a me nā manaʻo o ka ukiuki ma kahi o ke kuko, ʻoiai ʻaʻole ka ʻulaʻula ke kala o ke aloha, akā ʻo ke kala o ke koko.

ʻOi aku ka pololei o ka hoʻolauna ʻana i ka hoʻolālā ʻulaʻula lumi moe e hoʻoliʻiliʻi a hoʻohana i nā aka momona. A i ʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopili i kahi kala ʻulaʻula i lumi moe i ka ʻulaʻula i ke ʻano o nā mea hoʻonaninani pākahi i hiki ke hemo a i ʻole hoʻololi ʻia, inā pono: i nā moena moe ma luna o kahi moe, i nā pale, ka lole moe a me ke kala kapeta. ʻO ke aka keʻokeʻo hau ke nānā aku maikaʻi loa i ka ʻulaʻula, ʻo ia ke kumu e nānā nani loa ai nā kikoʻī o ke keʻokeʻo i loko o kahi lumi moe ʻulaʻula.

ʻO ke kiʻi o kahi lumi moe ʻulaʻula i ke kaila o minimalism.

ʻO ke kiʻi o ka lumi moe ʻulaʻula me ka hoʻokomo o keʻokeʻo.

Nā kiʻi o nā lumi moe me ulaʻula wahi moe.

ʻO kahi lumi moe me kahi wahi hiamoe ʻole a me kahi kiʻi kumu i ke ʻano o kahi puzzle.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: Unko Moe Keale I Kona (Mei 2024).