ʻO ka hoʻolālā lumi lumi i ka poni: 50 mau hiʻohiʻona kiʻi

Pin
Send
Share
Send

Nā hiʻohiʻona o ka ʻike o ka poni i loko o ka lumi lumi i loko

ʻO Pink ka hui pū ʻana o ka ʻulaʻula a me ke keʻokeʻo, kahi hui o ka maʻemaʻe a me ke kuko. ʻO ke aloha, pumehana, ʻume, a me ke akahai i ka wā e kamaʻilio ai e pili ana i ke kala ʻalani. Akā ʻokoʻa ʻokoʻa ka leo a pink hoʻi i nā ʻaoʻao ʻaoʻao me nā ʻano ʻē aʻe, kaukaʻi ʻia i ka hoʻohui o hoʻokahi a i ʻole gamut, hoʻololi i nā ʻāpana o nā kala i hui pū ʻia. ʻO ka loiloi, ka ʻae a me ka manaʻo e pili ana i ka lumi ʻulaʻula o ka lumi lumi hilinaʻi iā lākou.

Hoʻololi ʻo Pink i ka hapa nui o ka nānā iā ia iho, ʻaʻole pono ʻoe e hana i ka hoʻolālā holoʻokoʻa o ka lumi i hoʻokahi kala, koe wale nō, no nā hāʻina noʻeau kūikawā.

Ma ke ʻano he punahele no ka moekolohe maikaʻi, ua loaʻa i ka poni ka inoa maikaʻi e like me kekahi o nā kala kala no ka hoʻolālā kūloko. ʻO ke kala ʻulaʻula i loko o ka lumi lumi e hoʻokūpaʻa i ka palupalu, ka naʻau a me ka wahine o ka wahine hoʻokipa. Kūpono hoʻi ka hoʻolālā no nā kāne inā ʻoe e hoʻohui i nā kala ʻeleʻele, hina a beige i ka hoʻolālā kala.

Pink i ka hoʻolālā hiki ke hōʻike ʻia "mehana" a i ʻole "ʻoluʻolu" no kahi ʻano ʻokoʻa. Hoʻoholo ʻia kēia a i ʻole ʻano o ka lumi e pili ana i ke kala ʻē aʻe: polū a ʻulaʻula paha, e laʻa, e hana i nā ʻano ʻokoʻa loa.

Ke kāhiko ʻana i kahi hoʻolālā lumi lumi i ka poni, e akahele hoʻi ʻoe i ke koho ʻana i nā palette "flashy" a ʻoi aku hoʻi o nā aka ʻōlinolino. ʻO nā hoʻohālikelike ikaika a me nā kala ʻōlinolino e lilo i mea hoʻonāukiuki i ka manawa, no ka mea aloha a makemake ʻia lākou e like me ka hoʻolālā o loko.

ʻO ka hoʻolālā lumi lumi ʻulaʻula: nā hui kala

Ke kāhiko ʻana i kahi lumi hoʻokipa i nā leo poni, pono ke nānā pono ʻana i nā hui kūleʻa a me nā hui kala. No laila hoʻohui lokahi ke kala ʻalani me nā aka lāʻau, keʻokeʻo a me ka ʻeleʻele, poni, ʻōmaʻomaʻo ʻōmaʻomaʻo a me ka ʻulaʻula. ʻO kēia a i kēlā mau pale o ka poni e nānā maikaʻi loa me ka hina, polū, beige, ʻōmaʻomaʻo, kokoleka a me nā pua plum i ka hoʻolālā o loko.

ʻO ke keʻokeʻo keʻokeʻo a muted i ka hoʻolālā e kū i ka hana o ke kala nui o nā paia māmā, i mea pani no ka keʻokeʻo. Ke waiho nei ka hilahila o ka poni i kāna hōʻike ʻokoʻa i ke ao a me nā kukui kūlohelohe. He mea kūpono ke pāʻani ʻana me nā kukui a me ke koho ʻana i ka mea kūpono, a i ʻole e nānā mamao aku kahi lumi lumi ʻulaʻula i ka mea i manaʻo ʻia.

ʻO kahi nuance ʻokoʻa ke ʻano o luna. E ʻokoʻa ke kala like ma nā ʻāpana like ʻole.

Hiki i ke kala ʻulaʻula i loko o ka lumi lumi ke hoʻomehana i ka loko, maʻalahi a maʻalahi hoʻi a me kahi wahi ʻoluʻolu e hoʻomaha ai a hoʻokipa ai i nā malihini.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: IZ - Israel Kamakawiwoole - Hawaii Aloha - Karaoke with words! (Iulai 2024).