ʻO ka lumi lumi i nā kani brown: hoʻolālā a me loko

Pin
Send
Share
Send

ʻO ka Noble overflow o nā aka kokoleka e hoʻololi i kekahi lumi. ʻO ka lumi lumi i loko o nā leo brown e hāʻawi i ka lumi i kahi leʻaleʻa hōʻoluʻolu o ka ʻoluʻolu home maoli. ʻO ka laulā palupalu o nā mehana, nā waihoʻoluʻu hōʻoluʻolu me nā leʻaleʻa hoʻolālā hoihoi ke nānā aku he kumukūʻai a mahalo ʻia, ke koʻikoʻi nei i ka ʻono o nā mea hale a kūpono i nā ʻano kaulana he nui.

Nā hiʻohiʻona o ka ʻike, ka noʻonoʻo a me nā ʻano kala

ʻO ke kī nui o ka palette o nā pale kope kona hopena hoʻomalule i ka psyche kanaka. ʻO ke kūloko i nā leo brownish ʻeleʻele me nā kukui i koho pono ʻia e ʻae iā ʻoe e hoʻomaha, haʻalele i ke kaumaha a me ke koʻikoʻi a me ka pale ʻana. ʻO ia ke kumu kokoke i nā aka āpau o ke kala nani e kūpono no ka hoʻonani ʻana i nā mea hoʻonaninani o ka lumi lumi a me ka lumi moe.

Pili ʻia ʻo Brown me ka naturalness a me ke kokoke loa i ka kūlohelohe, ʻoiai ka hapa nui o nā mea kūkulu kūlohelohe, no ka laʻana, pōhaku a lāʻau paha, i loaʻa i nā kani kokoleka.

ʻO nā malu o ke kala ʻeleʻele hohonu e hōʻike mau ana i ka lokahi me ka honua a lawe i kahi leka o ka hilinaʻi, kūpaʻa, palekana a me ka hemo ʻana o nā pilikia. Kūpono kēia hoʻolālā kala no ka poʻe nele i ka hilinaʻi iā lākou iho a me ka wā e hiki mai ana. ʻO ka hopena hōʻoluʻolu o ke kani e kōkua e hōʻiliʻili i nā manaʻo a loaʻa i ke ala kūpono mai kēlā me kēia kūlana. No laila, ka hoʻohana ʻana o kahi waihoʻoluʻu maikaʻi a mehana i ka hoʻolālā ʻana i ka loko o kahi keʻena i kahi hopena maikaʻi i ka poʻe melancholic e ʻike pinepine i ka noho ʻana i nā pilikia o ke ola.

    

ʻO nā aka o nā brown i hoʻohana ʻia i loko

ʻO ka hoʻolālā kala kala ʻāpana he nui o ka brown e ʻae iā ʻoe e koho i nā leo palupalu a me nā au o ke au no ka hoʻolālā o ka lumi, mai nā pastelʻeleʻele a palupalu a lahilahi hoʻi. ʻO kekahi o nā aka kaulana o ka kokoleka i ulana mākaukau ʻia i loko o ka hoʻonaninani o ka lumi, a ʻo ka launa pū me nā kala ʻē aʻe e ʻae iā ʻoe e hana i ka luhi a me ka hoʻomanaʻo ʻole o loko.

  1. Kūpono nā pale kokoleka a me nā kofe no nā lumi lumi ākea me ka nui o nā mālamalama maoli.
  2. Pono nā pale pastel o ka mocha, kakao, cappuccino a me ka beige nani no nā lumi liʻiliʻi i nā keʻena o ke kūlanakauhale.
  3. ʻO ke kala o ke kinamona e ʻoluʻolu ai ka lumi, ʻoiai nā ʻākena o ka pā melemele a ʻulaʻula paha e hoʻonui ai i ka lewa o loko a me ka ikaika.
  4. ʻO nā aka āpau o ka lāʻau kūlohelohe, e hoʻohālike ana i kāna kumu maoli maoli, i kūpono i loko o nā mea hoʻonaninani i hana ʻia i ke kaila kahiko. I loko o kahi kūloko aia kahi ikehu maikaʻi e hoʻoliʻiliʻi i ka mea nona ke kūlike me ke ʻano a me ia iho.

ʻO ka liʻiliʻi o ka lumi lumi, ʻoi aku ka māmā o ka malu nui i hoʻohana ʻia no ka hoʻolālā. Hiki i kahi overabundance o ka leo pouli ke hoʻoliʻiliʻi i kahi lumi.

    

ʻO Brown i nā ʻano hoʻolālā ʻokoʻa

ʻO nā leo kokoleka a me pastel e kūlike i loko o nā ʻano o ke ʻano. ʻO ka plasticity o ka hoʻolālā kala ākea āpau e ʻae i ka mea hoʻolālā e hoʻolauna maʻalahi i ka palette i loko o kahi kaila maʻamau i kāohi ʻia, a i loko o kahi baroque hale aliʻi, a i ka minimalism laconic a me ka hi-tech.
I nā papa mele conservative, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana me ka ʻole o ke kofe a me nā leo kokolekaʻeleʻele, i hiki ke hoʻokō ʻia i kahi hoʻonohonoho lako.

Hoʻomoʻa ulana ʻia ke kala i loko o ka ʻāina suburban, ʻano e ka nui o nā papa lāʻau. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻohui ʻana i nā mea kūlohelohe me nā under creamy.

ʻO nā laina laumania a palupalu i hana ʻia i nā leo beige a me nā kala e ʻae ai e hoʻokō i ke kaila kumu modernist kumu. ʻO nā kumu momona a me nā lāʻau i makemake nui ʻia ma aneʻi e like me ke ʻano o ke ʻano rustic.

I ka minimalism o kēia au, lawelawe ka brown me he bulwark o ka hōʻoluʻolu home, hoʻoliʻiliʻi i nā pono anuanu aniani, nā aniani aniani a me nā mea hoʻonani chrome. Pākuʻi a i ʻole nā ​​papahele e like me ka lāʻau e hoʻokūkū i ka undertatement o ke kaila a ʻo ia ka backdrop kūpono no nā lako hana.

    

Hoʻohui kaulana me nā kala ʻē aʻe

ʻAʻole e nānā a palupalu ke kīʻaha kofe inā koho ʻoe i nā kani kūpono mai nā kala ʻē aʻe i hiki ke hoʻokūpaʻa a hoʻonui i nā mea maikaʻi o kahi hoʻolālā kala palupalu.

  1. ʻO ke kala o ka niho ʻelepani a i ʻole ka waiū, i hui pū ʻia me nā tinch kokoleka, hana i ka hale a me ka hanohano.
  2. Hoʻohui i kahi aka mahana o ke kinamona me kahi waiū e mālama i kahi aura ʻoluʻolu.
  3. Kūlike ʻia nā mea keʻokeʻo keʻokeʻo me nā aka pastel. ʻO ka peach lahilahi a me ka pale pale ʻulaʻula pale e hoʻopiha ai i ka lumi hoʻokipa ma nā mocha a me nā kala koko me ka mehana a hoʻokūkū i ka palupalu o ke kofe.
  4. Pili ka hui ʻana me ka beige a me ke keʻokeʻo i ka wā e hoʻokomo ana i kahi paia o ka accent.
  5. ʻO Green kekahi hoalauna aloha i ka kokoleka mehana. Akā pono ʻoe e koho i nā mauʻu mauʻu a i ʻole nā ​​malu i kū ʻole i waho o ka manaʻo nui o ka hale.
  6. Hāʻawi nā pepa ʻeleʻele a me kope i ka lumi lumi i kahi aura o ka waiwai. Hiki iā ʻoe ke hoʻoheheʻe i ka laulā pouli me nā mea hoʻonaninani i nā aka gula a me nā kukui ʻōlinolino.
  7. ʻO ka hui ʻana o ka brown me ka polū a i ʻole ka turquoise e manaʻo ʻia he neʻe a ʻano kūlike hoʻi o ka neʻe. ʻO kēlā ʻano laulā kūlike e hōʻoluʻolu i ka loko, e hoʻoliʻiliʻi a me ka austere.

    

ʻO nā mea āpau e pili ana i nā lako hale i ka hoʻolālā lumi lumi ʻeleʻele

ʻO ka lāʻau ka mea nui e pono ai ʻoe e hoʻolohe i ka hoʻomohala ʻana i kahi lumi lumi i nā kani ʻalani. Pili pono nā poʻo poʻo lāʻau no ke kaila maʻamau, nona ka waiwai paʻa koʻikoʻi e pili pinepine ana i ke kumukūʻai nui o nā lako lako.

E hana hou i ka lewa maoli o ʻEnelani kahiko me kona ʻeleʻele i loko, koho i kahi set brown brown i loko o kahi unit shelving ergonomic, kahi pahu o nā drawers a me kahi paia hana. No kēlā hoʻonohonoho, nā kani o nā lāʻau i poni ʻia, ka ʻili kūlohelohe a i ʻole ka cocoa e lilo i mau aka maikaʻi.

He paʻakikī e noʻonoʻo i kahi keʻena o kēia au me ka ʻole o ka ʻoluʻolu sofa. No ka lumi hoʻokipa, kahi hiʻohiʻona me ka ʻili brown a i ʻole ka lole ulana lole, kahi nani a me ka hana i ka manawa like, kūpono. Hoʻohui maikaʻi ʻia ke kala ʻeleʻele hohonu o nā mea hale i hoʻopili ʻia me ka wallpaper māmā a i ʻole beige māmā a me nā pale mānoanoa o kahi leo like i ka poʻo pepeiao.

ʻO kahi papaʻaina kope haʻahaʻa me kahi kīʻaha kīʻaha, i hoʻopaʻa ʻia ma ka papa lāʻau kūlohelohe, e komo pono i loko o ka hale minimalistic o kahi keʻena kūlanakauhale. ʻO ke kahe kaohi kahi koho maikaʻi loa no kahi lumi "Khrushchev" hoʻokahi lumi. Hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻawale i nā mea hoʻonaninani o ia mau keʻena me nā lako mea hale i hoʻomake ʻia me ka cafe ergonomic me nā niches huna. ʻO kēlā hoʻonohonoho e nānā pono loa i ka papa ʻeleʻele o kahi papa lāʻau.

    

Nā lole a me nā pono: pehea e koho ai i ka mea kūpono

ʻO nā mea hoʻonaninani lole a me nā pono kumu i nā pono hana hoʻokalakupua e hoʻololi i kekahi lumi. Ke ʻimi nei i nā mea hoʻonaninani no kahi lumi hoʻokipa i nā kani brown, mea nui e kaukaʻi ʻana ʻaʻole wale i ka waihoʻoluʻu kala o nā mea i loko, akā i ke kaila o ka lumi ponoʻī.

  1. ʻO nā kiʻi ʻohana i kau ʻia ma nā paia kahi hoʻohui maikaʻi loa i ka lumi lumi. Hōʻike hou nā kiʻi i ke koʻikoʻi o ka waiwai ʻohana a hana i ka home i loko o ka home. No kahi minimalist a i ʻole ʻenehana kiʻekiʻe ʻenehana, pono ke koho ʻana i nā mōlina metala koʻikoʻi no kahi kiʻi. A no ke kaila kaila, kūpono nā papa lāʻau aniani, ke kala o ia mau mea e kani ai ka malu o nā mea pono hale. Hiki iā ʻoe ke kau i nā kiʻi i ke alaloa a me nā alaloa.
  2. ʻO kahi pākū mālamalama, nā uluna hoʻonaninani a i ʻole ka ʻahuʻula lawelawe ia ma ke ʻano he leʻa ʻole i loko o kahi hoʻonaninani akahele. ʻO ia mau mea kōkua e kōkua e hoʻohuli i ka nānā mai ke kala ʻeleʻele o ka lumi i kahi mea hou a hauʻoli hoʻi. No laila, no ka laʻana, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka uliuli uila a i ʻole ka emerald ʻōmaʻomaʻo i kahi i loko koʻikoʻi i nā leo kokoleka.
  3. Ma kahi o nā kikoʻī lole liʻiliʻi, hiki ke hoʻolauna i nā haku mele i loko o ka lumi o ka lumi, no ka laʻana, he kapeti fluffy nui a i ʻole ʻili maoli o ka malu o nā kāne ʻokoʻa. ʻOi aku ka nani o kēia hui ʻana i ke kaila loft a i ʻole ka Scandinavian trend.

    

Ka hopena o ke kukui i ke oho

Hiki i nā mea hana o loko o ka pōʻeleʻele ke nānā aku i ke kaumaha, hina, luʻuluʻu a kaumaha hoʻi, no laila ʻo ka hana ʻana me nā kukui ka mea nui i ka wā o ka hana hou a me ka hoʻonaninani ʻana o nā wahi. Ke koi nui nei nā aka browned i ka ikaika o ka mālamalama, no laila ke kāhiko ʻana i kahi lumi lumi i nā kala kope he mea kūpono wale nō me ka nui o nā kukui kūlohelohe a i ʻole ka hoʻonui ʻia o nā kukui i kūkulu ʻia.

ʻOiai he mahana a hohonu ka hoʻolālā kala ʻeleʻele, pono ke koho ʻana i nā kukui o ka melemele mehana a i ʻole nā ​​ʻulaʻula ʻulaʻula no ka hoʻomālamalama ʻana i ka lumi. Ke kaulana nei nā ʻōpuʻu ʻo Edison. Hoʻohui like ʻole kēia mau ipukukui a me nā kaila austere e like me ka hi-tech, minimalism a i ʻole nā ​​kiʻi studio studio. ʻO ka hoʻonani kūikawā o kēia mau kukui e waiho i loko o kā lākou kiʻekiʻe aesthetics, ʻoiai me ka hoʻohana ʻole ʻia o kahi chandelier kupaianaha a sconce paha: hiki iā lākou ke hoʻopili ʻia i kahi malu maʻalahi me ka ʻole o ka hoʻonani.

    

Nā aka māʻamaʻama ma ke kāʻei kua: pehea e kau pono ai

ʻO nā mea leʻaleʻa o nā mea nani e kōkua ai e hōʻoluʻolu i ka loko i nā kala ʻeleʻele a i ʻole kaohi ʻia, e hoʻohui ana i ka hou a me ke ʻano maikaʻi i ka hoʻonani. Hiki ke noʻonoʻo ʻia kahi tandem turquoise-brown o nā kala i kahi wehewehe maʻamau o ia ʻano hoʻolālā, i hiki ke hoʻohana ʻia i ka lumi lumi, ka lua ākea, ma ka ʻāina o ka lumi kuke a me ka loggia. I loko o kahi lumi i hoʻonaninani ʻia i kēia ʻano, hiki i ka "highlight" o ka haku mele ke lawelawe me he tulle māmā a me nā pale mālamalama i ke kai ʻōmaʻomaʻo, nā ʻūlū sofa a me nā ottomans o kahi leo like a me nā kiʻi pena e hōʻike ana i nā kahawai wai.

Hiki iā ʻoe ke hoʻonui i ka hakahaka me ke kōkua o nā aniani e kūlike me ka nui o nā papa lāʻau kūlohelohe. ʻOiai kahi lumi liʻiliʻi i loko o kahi lumi liʻiliʻi ʻelua lumi e ʻoi aku ka nui inā hoʻohui ʻia me kahi mokulele aniani e hōʻike ana i nā paia mālamalama o ka malu mocha.

I loko o kahi lumi lumi beige a ʻeleʻele, nānā nā hiʻohiʻona gula i kahi mea kupaianaha: nā mea hoʻonaninani nani e hoʻohālike i nā mea hao maikaʻi e hoʻoliʻiliʻi i nā mea hoʻonaninani a me ka luhi hoʻi, e hoʻokūʻē ana i kona kūlana.

    

Panina hopena

ʻO ke kūloko i nā leo brown ke koho a ka poʻe hilinaʻi iā ia iho. Kāohi ʻia, akā ʻaʻole hoʻonaninani kūpilikiʻi, hāʻawi i ka home āpau me kahi "highlight" o ka hanohano a me ka mahalo. ʻO nā mea kūlohelohe a me ka ikaika i loko o kahi malumalu hohonu kūlohelohe e hana hou i kahi lewa ʻokoʻa, ma lalo o ka uhi e ʻoluʻolu ai kēlā me kēia ʻohana.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: G Shock Watches Under $100 - Top 15 Best Casio G Shock Watches Under $100 Buy 2018 (Mei 2024).