Bando no nā pale (lambrequin paʻa): hoʻolālā, ʻano o nā mea, kala, pehea e hoʻoponopono ai

Pin
Send
Share
Send

He aha ka bando?

ʻO Bandeau kahi lambrequin ʻoʻoleʻa i loaʻa kahi kumu paʻa i ke ʻano o ke kiʻi a hoʻohana ʻia e hoʻonani i ka ʻaoʻao kiʻekiʻe o ka wehe o ka puka aniani.

Nā pono o nā lambrequins paʻa

Ke koho ʻana i kahi lole no kahi hui, he mea nui e noʻonoʻo i ka lōʻihi o ke ola lawelawe.

Guipure

E hoʻonui ia i ka expressiveness i ka huahana, e hoʻopiha iā ia me ka mālamalama, ka ea a kū i waho e kūʻē i ka hope o ka aniani puka aniani. Ke hoʻohana nei i ka lace guipure, e huli ia e hana i kahi hui hua lole kumu.

ʻElvelewa

ʻO kēia mea hoʻokalakupua i kahi ʻano monochromatic e hana i ka pale o ka pale a me ka ʻaoʻao holoʻokoʻa holoʻokoʻa.

ʻO Jacquard

E hana i kahi lewa o ka nani a me ka impeccable kaila. Pili pono kēia mea no ka bando a hoʻokomo mau i ka ʻono maikaʻi ʻole a me ka sophistication.

ʻO Brocade

Hāʻawi nā pae metallic i kēia lole i kahi ʻano a me kahi representativeness kūikawā. Hoʻopiha pono ʻo Brocade i ka hoʻonaninani aniani kilohi kilika, hana i kahi lewa lewa i loko o ka lumi a hōʻike i ka hanohano a me ka maikaʻi.

Lole lole satin

ʻO nā mea lahilahi a me nā mea kupaianaha e hoʻomālamalama i kahi hui kūlike o ka lokomaikaʻi a me ka nani. Hōʻike ka bandeau i kēia lole i nā kukuna o ka lā a mālama i ka lumi me ka ʻoluʻolu a me ka hou.

Nā manaʻo no nā pale like ʻole

Mahalo i ka lambrequin ʻoʻoleʻa, ke nānā aku nei ka hoʻonaninani o ka puka aniani i ke ʻano holoʻokoʻa, a lawe nā pale i kahi hiʻohiʻona nani.

Nā pale a me nā pale

No kahi lambrequin a me nā pale me ka tulle, koho ʻia kahi kala paʻa a i ʻole ka lole me kahi ʻano hoʻohālikelike. Hiki nō hoʻi ke hoʻohui i nā mea o nā ʻano like ʻole, ke nānā aku nei kēia hui ʻana me ke keu pono a hoʻokō i ke ʻano kala o ka lumi.

I ke kiʻi aia kahi lumi hoʻokipa i kahi kaila hou a me nā puka aniani i hoʻonani ʻia me kahi lambrequin ʻoʻoleʻa me ka tulle.

Roman

ʻO Bandeau i kākoʻo ʻia e nā makapō Roma ke ʻano kupaianaha loa. ʻO kēlā hui laconic e hoʻopili pono i kekahi kaila o loko.

I ke kiʻi, hele maikaʻi kahi lambrequin paʻakikī me nā pale Roma i loko o ka lumi kuke.

ʻO Jalousie

Me kahi lambrequin ʻoʻoleʻa, ua hōʻea lākou i ka piko o ke kaulana. Hiki iā ʻoe ke hoʻokō i ka hanohano nani i ka hoʻonani ʻana i ka puka aniani me kēia hoʻolālā.

Nā koho hoʻolālā

Pono nā mea hoʻonaninani puka aniani e kūlike i ka manaʻo o loko a e kūlike me nā hiʻohiʻona maʻamau o ka lumi.

Pololei

He koʻikoʻi a nani loa ia. Hoʻonohonoho pono kēia hiʻohiʻona i ka hoʻohui o ka pale a paʻa, a hoʻoponopono hoʻi i ka geometry o ka puka aniani, hāpai i nā kaupaku a hoʻonui i ka ʻike i ka hakahaka.

Nā lole ʻelua

ʻO kēia mea hoʻonaninani, i hana ʻia i ʻelua mau lole, ke nānā aku i ke kumu a me ka ʻono. Mahalo i ke kāʻei bandeau i hui pū ʻia no nā pale, hana ka hoʻolālā kūloko i kekahi ʻano.

Openwork

E hāʻawi i ka māmā i ka lumi a me ka ea. Hoʻokomo nā lambrequins i kālai ʻia i ka nani a me ke kaila. ʻO kahi wehe o ka puka aniani i kāhiko ʻia me kahi kāhiko kiʻi e lilo i mea hoihoi a hoʻomaʻemaʻe. Eia kekahi, me ka hoʻohana ʻana i kahi lauana, hiki iā ʻoe keʻoki a hana i kahi kēne pae ʻelua ma mua i ka home.

Asymmetry

E lilo kahi bando asymmetrical i kumu kuhohonu a nani hoʻi i loko o kahi lumi me nā kaulike kūpono.

Geometry

ʻO kēlā hopena hoihoi e lawe mai i ka dynamism, ʻaʻole wale i ka hoʻohui pale, akā i ke kiʻi o ka lumi holoʻokoʻa. ʻO Bando me nā pahu e hana i ka loko a kaulike, a me ka hoʻonaninani o ka puka aniani e pau.

Hōʻike ka kiʻi i loko o ka lumi moe a me ka bandeau no nā pale me kahi ʻano geometric i ke ʻano o nā pahu.

I ke kiʻi aia kahi lumi moe i ka polū me kahi lambrequin lōʻihi.

Paukū hoʻonaninani Bandeau

Nui nā ʻano a me nā hiki hoʻolālā no kahi lambrequin ʻoʻoleʻa.

Nā noi noi

Hoʻohana ʻia nā applica o ka mālamalama, ka lole maoli, ʻokoʻa i ke kala. ʻO ke koho ʻana o ke kumuhana kaukaʻi ʻia i ke kaila o ka lumi, i ka noʻonoʻo a me nā hiki.

Nā pua

E nānā maʻalahi a mālie hoʻi lākou, hāʻawi i ka māmā a me ka nani. ʻO nā lambrequins paʻa me kahi ʻano pua e hoʻopiha i ka hakahaka me kahi ʻano lahilahi a māmā hoʻi.

ʻO Kant

E hoʻonui ka edging, e hoʻokūkala i ka hiʻohiʻona holoʻokoʻa o ka huahana a hāʻawi iā ia i kahi outline kikoʻī.

Nā Lepe

ʻO nā kiʻi o nā butterflies i loko e nānā hou a akahai. ʻO ka pinepine, hoʻohana ʻia kēia mea hoʻonani i nā lumi o nā keiki.

Sequins

E hoʻonui kēia hana hoʻonaninani i ka ʻōnaehana pale. ʻO ka mea nui ke kāhiko ʻana me nā sequins e nānā i ke ana i mea e hoʻomaʻemaʻe ʻia ai ka bando a ʻaʻole flashy.

Nā pēpē

Hoʻololi lākou i kekahi lumi a hana i kaila a me ke kumu. ʻO ka mea hoʻonaninani i loko o ka lumi e lilo koke i mea leʻaleʻa, leʻaleʻa a me ke ʻano.

Nā manaʻo i nā kaila like ʻole

Hoʻopili kūpono ʻo Bandeau i loko o kēlā me kēia kaila a mālama i kahi kaulike ma waena o nā mea hoʻonaninani āpau o ka lumi.

Kaulana

I ke kaila kahiko, hoʻohana ʻia nā lambrequins ʻoʻoleʻa mai nā lole makamae a hanohano, me kahi hoʻolālā noʻonoʻo pono.

I ke kiʻi aia kahi lumi hoʻokipa i kahi kaila maʻamau a me ka lambrequin paʻakikī no nā pale, i hoʻonani ʻia me nā kālani.

ʻO Provence

ʻO ka maʻalahi a me ka māmā. ʻO kahi lambrequin o kahi ʻano maʻalahi, me nā kumu pua nani, me ka hui pū ʻana me nā pale māmā, e nānā akahai loa a hoʻohui i nā chic chic hou i loko.

Minimalism

ʻAʻole ʻae ʻia nā kāʻei lush, nā mea lako a me nā mea hoʻonaninani i kēia kaila. Pono ka hoʻolālā laconic o ka hui e kūlike me ka hiʻohiʻona holoʻokoʻa o kahi i hoʻolālā maikaʻi ʻia.

I ke kiʻi aia kahi lumi o nā keiki i ke kaila o minimalism a me ka puka aniani me kahi bandeau keʻokeʻo no nā pale.

ʻĀina

No ka ʻāina, koho lākou i nā huahana maʻalahi a māmā e lawe i ka lyricism o nā kumu kauhale a me ka pili loa i ke kūlohelohe. Hoʻohana ʻia nā lambrequins me ka ʻole o ka nani a me nā frills he nui.

Kaila hikina

ʻO nā lole momona e like me ka siliki, ka velevet a i ʻole ka brocade e kūpono loa ma aneʻi. Hoʻonani ʻia nā puka aniani me nā bando me nā lauana damask intricate a me ka nui o nā mea kāhiko e like me nā palapū a i ʻole nā ​​ʻūlili.

Ke kaila kai

ʻO nā lole ʻōniʻoniʻo keʻokeʻo a me nā keʻokeʻo keʻokeʻo i ka hoʻonaninani ʻana i kahi lumi i kēia kaila. Mahalo i kēia mea hoʻonaninani, piha ka lumi i ka makani kai hou, kahi lewa o nā kauwela kauwela a me ka huakaʻi aloha.

Pākuʻi kala

He kala ko kēlā me kēia kala, kahi e hana ai i kahi lewa i loko o ka lumi a hoʻohuli pū i ke ʻano.

Vaioleta

Deep a multifaceted, hana ia i kahi ʻano hana i loko o loko. ʻO kēia kala, piha me ka hoʻokalakupua a me ka mysticism, e hoʻohui i ka aristocracy a me ka waiwai i ka lumi.

Keʻokeʻo

ʻO kahi lambrequin keʻokeʻo paʻakikī e hoʻokūkala i ka noʻonoʻo pono a me ka conciseness o kahi lumi ākea a hoʻopiha iā ia me ka malamalama.

I loko o ke kiʻi aia kahi lua a me kahi lambrequin paʻakikī keʻokeʻo me nā makapō wili ma ka puka aniani.

Ākala

E nānā ke ʻano hanohano o nā aniani ʻalani i ulana ʻia, sophisticated a me kaila.

Bordeaux

Hāʻawi ka bando no nā pale i kēia kala i ka nani o ka lumi, ka waiwai a me ka hoʻokau ʻana, no laila ke ʻano o ka hanohano a me ka paʻa o ka loko.

Ōmaʻomaʻo

ʻO ke kala o ka maluhia a me ke kūlike. ʻO kahi lumi me ka ʻōmaʻomaʻo ke nānā aku.

Hinahina

ʻO kahi kala kūlohelohe, akā hoʻomaʻemaʻe a paʻakikī hoʻi e hana i kahi lewa o ka mālie a paʻa. ʻO kahi bandeau hina me nā pale i ka hui pū me nā lāʻau māmā e nānā i ka laconic.

Polū

ʻO kahi waihoʻoluʻu paʻakikī a waiwai hoʻi, ʻoiai e paipai ia i ka hoʻomaha a me nā ʻoluʻolu.

Nā kiʻi i loko o nā lumi

Hiki i ka hoʻolālā hoʻonaninani o nā puka aniani ke hoʻonani pono a hoʻololi piha i ka loko o nā lumi āpau.

Nā keiki

Kuhi ʻia kahi lambrequin ʻoʻoleʻa kūpono no kahi lumi o nā keiki. Hiki i ke kālani hoʻonaninani ke hōʻike i nā hāmeʻe o nā kiʻi kaha kiʻi, nā kiʻi mai kāu mau puke punahele, nā holoholona hoʻomākeʻaka, ke ola kai, e like me nā dolphins a i ʻole starfish

Lumi lumi a hale paha

Ke koho ʻana, pono ʻoe e nānā i ke kaila o kēia lumi. He nani a nani paha ʻo Lambrequin, ʻoiai ka lumi o ka lumi e hana ai i ka manaʻo holoʻokoʻa o ka hale.

I ke kiʻi aia kahi keʻena i ke kaila o nā mea kahiko o kēia ao a me kahi lambrequin paʻakikī me nā pale hina.

Lumi moe

I loko o ka lumi moe, ka bandeau, kōkua ʻia e nā pale, nānā nani a nani. ʻO kēia ʻano hana o ka hoʻonaninani lole e hāʻawi i ka lumi o ka pilikino a me ka pau ʻana o ka nānā, a ʻo kahi lole i koho pono ʻia e hōʻalo i ka pretentiousness pono ʻole i loko o ka lumi.

I ke kiʻi, kahi lumi moe i hoʻonaninani ʻia i ke kaila rustic a me kahi bandeau ʻeleʻele me nā pale lūlū e hoʻokō pono i ka loko.

Lumi kuke

No ka lumi kuke, ʻo ka pae koho koho nui ka pono o ka lole. Pono e hana i ka bando i nā mea me nā waiwai pale ahi e komo ʻole i nā pilau a hōʻiliʻili ʻole i ka lepo a me ka lepo.

Aha Kuhina

ʻO nā austere, nā hoʻolālā kūpono i hana ʻia mai nā lole loea kumukūʻai e hoʻokūkala i ka sophistication a me nā mea leʻaleʻa o ka lumi.

I loko o ke kiʻi aia kahi keʻena a me kahi lambrequin paʻakikī me nā makapō ma ka puka aniani.

Nā laʻana no nā puka aniani ʻokoʻa

Inā koho pololei ʻoe i nā mea hoʻonaninani no nā puka aniani o kahi ʻano ʻokoʻa, a laila hiki ke hoʻololi i ka loko o ka lumi.

Pukaaniani liʻiliʻi

No kahi puka liʻiliʻi, hoʻohana ʻia nā lambrequins openwork a i ʻole nā ​​koho laconic ʻē aʻe o kahi ʻano maʻalahi, i hana ʻia i nā aka māmā o ka lole. No laila, lilo ka lumi i ʻoluʻolu a me kaila, a aia mau ka nui o nā kukui i loko.

Pukaaniani ʻelua

ʻO nā puka o ka puka aniani ma kahi kokoke e hoʻolālā pinepine ʻia i ke ala like. I ka manawa like, pono e nānā i ke kaulike a me ke kala.

No ka puka aniani bay

Kūpono hoʻi kahi lambrequin paʻakikī no ka hoʻonani ʻana i nā puka aniani bay. Hoʻomaopopo hou ia i ke ʻano ʻokoʻa o ka pukaaniani bay a hana i kahi hui kūpono me nā pale.

Me kahi pāpale

ʻO Bandeau me nā pale ma nā puka pākeke i ka papahele, nānā keu a keu a ʻae iā ʻoe e hana i kahi hoʻolālā hoʻonaninani.

I loko o ka kiʻi aia kahi lumi hoʻokipa a me kahi lambrequin paʻakikī me nā pale ma nā puka pākana Farani.

No nā lumi liʻiliʻi

E hoʻohana i nā hoʻopau hoʻonaninani liʻiliʻi i ka wā hiki. ʻO ke koho maikaʻi loa no nā kaupaku haʻahaʻa he bandeau huinahā kūiki ʻole me ka ʻole o ka hoʻohui ʻana i nā pale, e mālama kēia hoʻolālā i kahi a e nānā ke nānā aku me ke kaupaona ʻole.

Pehea e hoʻoponopono ai?

ʻElua mau koho no ka hoʻopaʻa: me ka lipine Velcro a me ka pale. ʻOi aku ka makemake ʻia ʻo Velcro, ʻoiai hoʻohana ka hōʻoia e ʻaʻohe kau.

Aʻo ʻanuʻu-ʻanuʻu

Ke hoʻopaʻa nei i kahi lambrequin ʻoʻoleʻa i ka palaoa me Velcro:

  1. E hoʻomaʻemaʻe i nā eaves mai ka lepo a hoʻohaʻahaʻa i ka papa.

  2. Hoʻopili i ka leki uila hoʻopili ponoʻī i nā eaves me ka ʻaoʻao paʻakikī i waho.

  3. Hoʻopili i ka lambrequin i ka Velcro.

Aʻo wikiō

ʻO kahi laʻana kikoʻī o ka hoʻopili ʻana i kahi kēā i ka cornice.

Nā lula mālama a hoʻomaʻemaʻe

Pono ʻoe e hoʻomaʻemaʻe pono i nā lambrequins paʻakikī. Inā hiki, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i nā lawelawe a nā loea.

Papa inoa o nā lula

Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka mālama ʻana i kahi lambrequin paʻakikī:

  • ʻOi aku ka maikaʻi e holoi i ke kāʻei pale me kahi lole ʻūlū a i ka hue, ʻaʻole koi ʻia e holoi iā ia, koe wale nō kekahi mau mea i ʻae ʻia ka holoi lima.
  • Hiki ke hoʻohana i kahi mea holoi holoi me kahi hoʻopili palupalu a me ka gau damp.

Pehea e holoi ai i kahi lambrequin paʻakikī?

ʻO kēlā me kēia ʻanuʻu e holoi i nā ʻōkuhi:

  1. E hōʻiliʻili i ka wai anuanu i kahi ipu kūpono a hoʻonā i ka gel holoi wai i loko. ʻAʻole makemake ʻia e hoʻohana i ka pauka holoi, ʻoiai nā ʻāpana i loko o ia mea hiki ke hoʻolilo i kēia mea hoʻonani i hiki ʻole ke hoʻohana ʻia.
  2. Wehe i ka lambrequin mai nā pale.
  3. A laila e hoʻopulu i ka huahana a kali a hiki i ka pulu loa a māʻona i ka wai me ka gel i hoʻoheheʻe ʻia.
  4. Hoʻomaʻemaʻe i nā wahi i hoʻohaumia ʻia me ka neʻe ʻana e hoʻohana ana i ka holu.
  5. Ma hope o kēlā, holoi i ka pelmet i mau manawa i ka wai anuanu.
  6. Me ka huki ʻole ʻana, e hoʻohana i nā lole komo lole e kau i ke ʻano ma nā wēlau ʻelua i hana ʻole ʻia nā lipolo a me nā pelu.
  7. Pulu iki ka hao, hao, ma kahi mahana ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 150 ° C

Hale hōʻike kiʻi

ʻO ka pale bandeau kahi mea hoʻonaninani e hiki ke hāʻawi i ka lumi i ke ʻano o ka waiwai a me ka waiwai. ʻO kēia mea hoʻonaninani e nānā kū hoʻokahi a kū hoʻokahi i nā kaila like ʻole mai ka maʻamau a i ke ao hou.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: Flash back anos 80 As melhores das melhores vol 01 (Mei 2024).