Hoʻolālā o kahi keʻena hou o 67 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Layout

I ka manawa mua, ʻaʻohe pāhele i loko o ka lumi, no laila ke ʻano o ka hoʻonohonoho ʻana o ka hale i ka manaʻo o ka mea kūʻai aku. Hoʻohui ʻia ka lumi lumi i hoʻokahi lumi me ka lumi kuke a me ka lumi ʻaina. Aia kahi lumi moe, kahi lumipaku, kahi lumipaku malihini kipa, kahi lumi lole a me kahi lumi waiho ʻokoʻa.

Ma waena o ka lumi a me nā wahi lumi moe kahi pale aniani e neʻe ai, kahi e uhi ai ka pale mānoanoa me kahi kiʻi ʻeleʻele a keʻokeʻo o kahi lāʻau.

Me ka paku hāmama a huki ʻia ka pale i hope, ua hui pū ʻia ka wahi āpau o ke keʻena. Maʻalahi e hoʻokaʻawale i ka lumi moe mai nā lumi ʻē aʻe i ka pō. Lawe ʻia ka puka i laila mai ke alaloa ma o ka puka, a i ʻole i ka paku hāmama.

Kaila

ʻO ka hōʻalo a kāna haku wahine i nā canvases a Kandinsky i kōkua ai e hāʻawi i ka pilikino a me ka nani o ke keʻena hou. Ma ka hoʻohui ʻana i kahi ʻano o ka geometric constructivism a me nā kikoʻī eco-style palupalu i ka loko, loaʻa i nā mea hoʻolālā kahi mālamalama, momona momona, waiwai i nā kikoʻī loea hoihoi.

ʻO ke kumu ke kaila loft. Hiki ke ʻike ʻia i loko o nā paia pōhaku brick, plaster dense a me nā tile ke nānā aku ma ka papahele i ka wahi komo a me ka lua. Hoʻomaopopo pū nā puka aniani i ke kaila, a hāʻawi ʻia kahi leʻaleʻa kūikawā e ka brickwork maoli i noho i loko o ka hale mai kona kūkulu ʻia ʻana.

Hoʻohui i ka style-eco i ka mehana o loko a me ka ʻoluʻolu. Eia kahi papahele pebble kokoke i ka puka aniani ma ka lumi o ka lumi, kahi lāʻau pāhi, nā lālā lāʻau ma ka pepa kiʻi pepa ma luna aʻe o ke poʻo o kahi moe a ma ka pale e hoʻokaʻawale ana i ka wahi noho mai ka lumi moe.

Ua hoʻolauna ʻia ʻo Constrivism i nā waihoʻoluʻu o nā lauana geometric i loko o ka wahi komo a ma nā pā pōhaku i ka hoʻonaninani ʻana i nā paia o ka lumi ʻauʻau malihini. Hoʻohui kēia mau mea i ka dynamism a me ka hou i loko.

Waihoʻoluʻu

Nui ka nānā ʻana i ke kala, a me ke ʻano, i ka hoʻolālā o ke keʻena. Kū'ē i ke kua o kahi hui paʻa keʻokeʻo, hina a ʻeleʻele, kū i waho kahi ʻōmaʻomaʻo ʻōmaʻomaʻo-ʻōmaʻomaʻo me nā mea momona. Aia lākou i kēlā me kēia lumi, a laila hāʻawi i ka pololei i loko.

Alaloa

Lua

Lumi ʻauʻau malihini

ʻO ka lawelawe ʻo Turnkey solution: CO: loko

Kahi: 67 m2

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: Small House Design 70 (Iulai 2024).