Ka umauma o nā mea huki i ke alaloa: nā kiʻi o kēia au, nā manaʻo hoʻolālā nani

Pin
Send
Share
Send

Nā ʻōlelo koho

Ke koho ʻana i kahi hoʻolālā, e nānā i nā hiʻohiʻona aʻe:

  • Koho ʻia ke kinona a me ka nui o ka huahana e noʻonoʻo ana i ka wahi o ke alaloa. ʻO kahi laʻana, no kahi ala liʻiliʻi, ʻoi aku ka maikaʻi o kahi hoʻohālikelike a i ʻole kahi pahu kihi o nā mea huki.
  • ʻO ka laulā maikaʻi loa he 70 kenimika. ʻO ia hoʻolālā ʻaʻole e lawe i kahi ākea a waiho i ka wahi manuahi no ka hoʻouka ʻana i nā mea hou aʻe i ke ʻano o nā kapa komo no ka lole waho, kahi pouf a i kahi ʻahaʻaina paha.
  • ʻO kahi huahana me ka hohonu o 20 a 25 mau kenimika e kūpono i loko o kahi ala liʻiliʻi a lōʻihi.
  • ʻO ke kala, ka hulu a me ka hoʻolālā ʻana o nā mea pono i ka hilinaʻi nui o ka loko. ʻO ke ʻano kilakila, Scandinavian a i ʻole Provence kaila e nā hiʻohiʻona palupalu a me nā pale huluhulu mehana.
  • Hoʻoholo pū nā ana huahana i kāna hana. Manaʻo kahi hoʻolālā nui a me kahi lumi i ka mālama ʻana i nā kāmaʻa a me ka nui o nā mea. No nā mea liʻiliʻi a me nā mea pono, kūpono i kahi hiʻohiʻona kau a i ʻole ka pahu o nā drawers me nā papa liʻiliʻi.

Nā ʻano o ka ʻaahu

Nā ʻano huahana like ʻole.

ʻO ka pahu o nā drawers me ke aniani i ke alaloa

Hiki i kēia hoʻolālā ke monolithic, i kēia hihia ʻo ke aniani ka ʻaoʻao luna a me ka hoʻomau ʻana o ka pahu o nā drawers. Aia kekahi mau hiʻohiʻona kaʻawale, kahi o ka pepa aniani e waiho ai ma ka paia ma luna aʻe o ka pahu o nā mea huki a i ka ʻaoʻao o ia.

I ke kiʻi aia kahi pahu keʻokeʻo o nā mea huki, i kākoʻo ʻia e ke aniani curly i loko o ka alaloa ala Provence.

Manaʻo ʻia ke aniani kahi ʻano mandatory o kēia lumi. He kūpono a nani hoʻi ka pepa aniani. Hoʻololi ia i ka lewa, hoʻonui a ʻike a hoʻonui i ka lumi. E lilo ke kiʻi hoʻonaninani o ka palapala kumu i kahi hiʻohiona kūloko.

Hōʻike ka kiʻi i kahi hoʻolālā hou o ke alaloa me ka umauma laconic o nā mea huki me ke aniani huinaha.

Ka umauma o nā drawers me ka pae

Kūpono loa kēia hopena no kahi alaloa liʻiliʻi kahi kahi ʻole e hoʻouka ai i kahi kaʻawale a pouf paha. ʻO kahi pahu kāmaʻa paʻa o nā drawers me kahi noho a i ʻole kahi noho kūikawā i hoʻopili ʻia me kahi mea palupalu i ke ʻano o ka ʻili a i ʻole ka velor ʻaʻole e hāʻawi i kahi loli maikaʻi o nā kāmaʻa, akā e hāʻawi i ka lewa i kahi coziness kūikawā.

Hōʻike ke kiʻi i kahi pahu kāmaʻa liʻiliʻi o nā drawers i hoʻolako ʻia me kahi noho ʻili.

Nā Ke Ana Hoʻohālike me ka hang

ʻO kēia mau hiʻohiʻona ke koi nui ʻia. ʻO kahi pahu huki i kākoʻo ʻia e kahi kikoʻī kūpono e like me ka hanger he nui nā ʻano maikaʻi. Hāʻawi ka huahana i ka hoʻohana kūpono o ka hakahaka a hoʻopiha i ka hoʻolālā a puni.

He maikaʻi ka hoʻolālā combo no ka mālama ʻana i nā kapa o waho, nā kāmaʻa, nā ʻeke, nā umbrellas a me nā mea pono ʻē aʻe. Hoʻolako ʻia me nā drawers a me nā niches, a i kekahi manawa hoʻolako ʻia me kahi papa hou aʻe no nā kī, nā mīkina lima a me nā pāpale.

I ke kiʻi aia kahi keʻena komo i loko o ka hale me kahi pahu lāʻau o nā mea huki i hui pū ʻia me ka ʻahuʻula a me ke aniani.

Nā helehelena a me nā nui

ʻO ke ʻano maʻamau o nā mea ʻaʻahu no ke alaloa ʻo ia ke ana hoʻohālike pololei. ʻO kahi huahana semicircular, trapezoidal a i ʻole triangular paha ke nānā aku i kahi kumu. No ka hoʻonaninani ʻana i loko o ka pākū a mālama i kahi kūpono e hoʻohana ʻia ai, kūpono nā kūkulu kihi o kahi ʻano U, ʻano L a i ʻole ke ʻano radius maʻalahi.

Hiki ke hoʻokō ʻia kahi ala ākea me kahi geometry ākea o kahi e kahi hohonu hohonu me nā puka hinged a me nā mea kauō. ʻO kahi huahana ākea a kiʻekiʻe, i hui pū ʻia me nā mea hou aʻe i ke ʻano o ka hanger a me ke aniani, e lilo i lako pono piha no ke alaloa. Hāʻawi ka hoʻohālikelike hohonu i ka manawa kūpono e hoʻokolohua me ka hoʻonohonoho a koho i kahi hopena kūikawā.

I loko o ke kiʻi aia kahi pahu kaulike o nā drawers e moe ana i loko o ke alaloa.

Aia kekahi mau ʻano hoʻonohonoho. Aia kekahi pā i kau ʻia i ka paia, a ʻaoʻao a kau ʻia i luna. ʻO nā huahana me nā wāwae, i loaʻa ke kākoʻo kūʻokoʻa, hiki ke lilo i ke ʻano paʻa a i ʻole ke ʻano lawe lima.

I ke kiʻi, i loko o ke alaloa i loko o ke keʻena, i hoʻonani ʻia me nā pahu kāmaʻa ʻikiʻī.

Nā manaʻo no kahi alaloa liʻiliʻi

I loko o kahi ala liʻiliʻi, e kūpono ia e kau i kahi pahu kiʻekiʻe a ʻikiʻoki o nā mea huki. Hiki i kahi hanana i loaʻa i kēia hoʻonohonoho ke hoʻololi i ka ʻike ʻike o kahi lumi. ʻO kahi huahana elongated a haiki hoʻi, ma muli o nā nui o ka nui, ʻaʻole e hoʻopili i kahi ākea, e hoʻonui i ka lumi a hāʻawi i ka nani o ke ala a me ka mea hoʻonani.

I loko o ke kiʻi aia kahi pahu kau o nā mea huki i hui pū ʻia me kahi hanger i ka hoʻolālā ʻana i kahi alaloa liʻiliʻi.

ʻO kahi hopena kūpono, ʻokoʻa a nani hoʻi no kahi alaloa liʻiliʻi ka koho kau. A hinged 'ole e hoʻopā i ka papahele hāʻawi i ka mālamaʻana i kahi hiki ke hoʻohana, hoʻololi i ka hoʻolālā o ka lumi, hoʻopiha iā ia me ka māmā a me ka ea, a hana pū i ka hoʻonohonoho.

Hōʻike ka kiʻi i loko o kahi alaloa ala Scandinavian liʻiliʻi me kahi pahu paʻa o nā mea huki.

Nā manaʻo hoʻolālā o kēia ao i loko o ke alaloa

ʻOkoʻa nā pahu o nā drawers i kahi hoʻolālā ʻano like ʻole, nā ʻano o nā aka a me nā ʻano āpau. ʻO nā mea lako i hana ʻia i ka lāʻau kūlohelohe e like me ka ʻoka, ka wōnati, ka lehu a me ka pine i kahi ʻano hanohano. Hoʻonani ʻia kēia huahana me nā mea hoʻokomo hao a me nā aniani, hoʻohana i ka patination a i ʻole ʻelemakule kūpaka o ka ʻili. ʻO nā hiʻohiʻona lāʻau e nānā mau a hoʻomaʻemaʻe a nani.

Ma muli o ka puka o ka corridor ʻaʻohe puka makani, lako pono ia me nā hale lako i nā kala pastel māmā. ʻO kahi hiʻohiʻona i ka polū, ʻulaʻula, ʻeleʻele a i ʻole nā ​​kala melemele i ka matte a i ʻole nā ​​aniani e hāʻawi i ka originality i loko o ke alaloa.

ʻO ka koho maʻamau e lilo i huahana keʻokeʻo. E komo kūpono ia i loko o kahi lumi liʻiliʻi a hāʻawi iā ia i nā mea hoʻonani. Ma ka ʻaoʻao o kahi hanana māmā, e hōʻike nui nā mea a puni.

Hōʻike ʻia nā huahana o kēia au i ka pale kala nui wiwo ʻole, i koho ʻia no ka paia, hoʻoliʻiliʻi papahele a me nā mea hou aʻe.

I ke kiʻi aia kahi pahu elongated o nā drawers ma nā wāwae me ka helehelena matte, i hoʻonani ʻia me nā kaha kiʻi i loko o ke alaloa.

ʻO ka mea noʻeau a me ka pono pilikino o ka alahaka nā kūkulu kūkulu ʻia me nā kiʻi ʻokoʻa a i ʻole ka paʻi kiʻi ʻana.

Hoʻohui ʻia nā hiʻohiʻona i hoʻohui ʻia i nā mea like ʻole i ke ʻano o ka pōhaku, ke aniani, ke aniani i hoʻohuihui ʻia, ka ʻili a me nā mea hao paha i manaʻo ʻia he hopena lanakila like.

Hoʻokomo ʻia nā lako me nā pono gula a me nā kālā, i hoʻonani ʻia me nā pōhaku makamae a me nā mea mai nā ʻāpana ʻokoʻa.

He aha e kau ai i ka mea ʻaahu?

ʻO nā kikoʻī hoʻonaninani i koho pololei ʻia e hoʻokūkala i ka ʻaoʻao stylistic o loko. ʻO nā mea hoʻonaninani e hoʻonaninani i ke kaiapuni a hana i kahi lewa kūikawā i loko o ka lumi.

ʻO nā mea lako e kākoʻo ʻia e nā ipu aniani a me nā ipu pua e nānā maikaʻi loa. Hiki ke hoʻohana i nā ihoiho kukui i mea hoʻonaninani nani. He kūpono e kau i nā kiʻi nani a me nā kiʻina kiʻi, kahi kukui maikaʻi a i ʻole kahi lekiō nani i ke ʻano e hana i kahi ʻano i ke alaloa.

Hōʻike ka kiʻi i ka hoʻolālā hoʻonaninani o kahi umauma hina hina o nā mea huki i ke alaloa, i hana ʻia i ke kaila loft.

ʻO nā mea hana e ʻoe iho e hoʻohui i ka exclusivity i ka hoʻolālā. No kahi hoʻolālā ikaika, koho ʻia nā mea e ʻokoʻa nui i ke kiʻekiʻe.

Hale hōʻike kiʻi

ʻO kahi pahu huki kahi hopena maikaʻi loa no nā alaloa liʻiliʻi a ākea i kahi keʻena a hale paha. I ka hoʻolālā hou, hiki i kēia huahana ke loaʻa nā hoʻonohonoho ʻokoʻa a me nā hoʻopau hoʻonaninani, e ʻae ai iā ʻoe e koho i kahi koho kūpono no ka mea i loko o ka alaloa.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: Sochta Houn Remix Dekhte - Ustad Nusrat Fateh Ali Khan u0026 A1 MelodyMaster - OSA Official HD Video (Iulai 2024).