ʻO ke kaupaku i ke ala: nā ʻano, ke kala, ka hoʻolālā, nā ʻano curly i ke alaloa, ke kukui

Pin
Send
Share
Send

Nā hiʻohiʻona o ke koho o ke kaupaku no ke alaloa

Mau ʻōlelo paipai no kahi koho naʻauao:

  • No kahi alaloa liʻiliʻi, he ʻōlelo aʻoaʻo e koho i nā kahakaha hoʻolōʻihi me ke aniani a hoʻohana paha i ka pena. E hoʻolālā kēia hoʻolālā i kahi hui kūlike o kahi ākea, kahi e hoʻonui ai i nā palena o ke alaloa.
  • Hiki ke hoʻonui ʻia nā wahi ākea me nā kaola keʻa a i ʻole nā ​​hanana plasterboard.
  • I kahi ala liʻiliʻi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hana ʻana i kahi mokulele o kahi malu māmā me ka lawa pono ʻana o nā kukui uila e hāʻawi i kahi o ka lumi.

Nā ʻano kaupaku

Aia kekahi mau ʻano o nā hiʻohiʻona e hiki ai iā ʻoe ke ʻoki i ke kaupaku.

Kaupaku kauō

ʻO kēia mau hoʻolālā i kahi helehelena maikaʻi a maikaʻi loa e mālama. Loaʻa i nā ʻāpana kikoo nā ʻano kala like ʻole a me nā ʻano like ʻole; hiki ke kūkulu ʻia i loko o lākou nā ʻano kukui like ʻole, e hāʻawi ana i nā manawa kūpono no ka noʻonoʻo.

Kaupaku kau ʻia

ʻO nā ʻano nui o nā hale i kāpae ʻia.

Pākuʻi maloʻo

Pili pono nā hiʻohiʻona Plasterboard i ka hoʻolālā o ke alaloa. Me kā lākou kōkua, hiki iā ʻoe ke hana i nā kaupaku pae nunui me nā ʻano kukui like ʻole, a ma muli o kēia mea hoihoi e kuʻi i ke ākea alaloa.

Rack

Hiki i nā slats kūikawā ke loaʻa i kahi ʻili a i ʻole matt ʻāpana me nā kala like ʻole, a me nā mea hoʻokomo keleawe, kālā a gula hoʻi i uhi ʻia.

Nā panela lula

Hoʻohālikelike ʻia nā panela PVC e ka mea maʻalahi a hoʻokomo wikiwiki a me ka laulā o nā kala. Hoʻokumu kēia hopena i kahi ʻaoʻao kūpono e maʻalahi e mālama.

Laau lāʻau

ʻO nā huahana lāʻau kūpaʻa i nā ʻano maikaʻi he nui. ʻO ka uhi ʻana, ka lamineka a i ʻole nā ​​pā lāʻau ma luna o ke kaupaku i ka pākū e lawe ai i ka mehana a me ka hōʻoluʻolu kūikawā i ka lumi.

Kaupaku aniani

Hoʻopau kahi elite, mahalo i kona kū hoʻokahi a me kona nani. Hoʻonui ka hana aniani i loko a me sophisticated, a mahalo i ke kukui i kūkulu ʻia, hana ia i kahi lewa kūikawā a me ka pāʻani o ke kukui i loko o ka lumi.

Kala ʻia

ʻO ka pena kiʻi ke ʻano kumu kūʻai ʻoi loa o ka hoʻolālā, nona ka nui o nā koho hoʻolālā. Hiki i nā pena ʻokoʻa ke hana i nā ʻāpana expressive ʻelua a maʻalahi hoʻi.

I ke kiʻi aia kahi ala hele me kahi kaupaku polū pena ʻia.

Aniani

Hoʻonui ka nānā ʻana i ke kiʻekiʻe a me kahi o ka lumi holoʻokoʻa, a hoʻohui i ka māmā a me ka ea iā ia. ʻO nā aniani aniani kahi hopena wiwo ʻole a kū ʻole hoʻi, ka mea, ma muli o ka hopena noʻonoʻo, hana i kahi kūloko a kū hoʻokahi i loko.

Nā kile kaupaku

Hoʻolālā waiwai a me ka hana, hōʻike ʻia e ka hoʻouka maʻalahi. ʻO nā modula o nā nui like ʻole e pili pono i nā hoʻolālā āpau.

Hōʻike ka kiʻi i kahi tile keʻokeʻo ma luna o ke kaupaku i loko o kahi alaloa ākea.

Caisson

ʻO ke kaupaku coffered e lilo i mea mālamalama a koʻikoʻi i loko o ka lumi, no ia mea hiki iā ʻoe ke hana i kahi kūloko a paʻa ʻole i loko.

Nā koho kaupaku

I ke alo o nā pae, hoʻokaʻawale ʻia nā hiʻohiʻona palena i nā ʻano aʻe.

Hoahānau

He papa pālahalaha ia me nā kulu ʻole. Hoʻolālā nā hoʻolālā pae ʻokoʻa i ka hoʻolālā lumi a maikaʻi no nā alaloa liʻiliʻi a haʻahaʻa.

ʻElua pae ʻelua

Me ke kōkua o kēia hana hoʻonaninani, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i kekahi kaila no ka lumi, akā e hoʻoponopono pū kekahi i nā hana hana, no ka laʻana, hūnā i nā kamaʻilio, nā uea a i ʻole ka ʻāpana i ka hakahaka.

Palekana

Loaʻa iā ia nā ʻanuʻu he nui a me ka geometry paʻakikī. Hoʻohui pono kēia mau hiʻohiʻona multi-level i nā ʻano mea like ʻole a me nā ʻano.

ʻAno o ke ʻano o ke kaupaku

ʻO kahi ʻano i wae maikaʻi ʻia e ʻae iā ʻoe e hana i nā mea hoʻonaninani o ka lumi me ka noʻonoʻo a me ka piha.

Mat

ʻO ka papa honua ʻano maʻamau a ʻano o kēia manawa. ʻAʻohe hopena o ka ʻano matte a hana ʻole i ka alohi. Me kona kōkua, hiki iā ʻoe ke hana i kahi mālie, laconic a piha i loko.

ʻŌlinolino

Loaʻa iā ia nā waiwai noʻonoʻo maikaʻi, i hiki ke hoʻonui nui i nā palena o ke alaloa a hoʻonui i kona kiʻekiʻe.

ʻO Satin

Hoʻohālikelike ia i kahi ʻano silky kūikawā me ka lilina pearlescent. Loaʻa nā hiʻohiʻona Satin i kahi hopena palupalu a hoʻohālikelike i ka papa o ka lole.

Waihoʻoluʻu kaupaku

ʻO ke kala kala o ka hoʻopau o ke kaupaku kahi mea nui i ka hoʻolālā ʻana o ke ala hele.

ʻO ka ʻeleʻele

Hele maikaʻi me ka ʻaneʻane o nā hoʻolālā kūloko. ʻO ke kaupaku ʻeleʻele ke nani a nani loa, a pēlā e hana ai i kahi hoʻolālā ʻano ʻē a mesmerizing.

I loko o ka kiʻi aia kahi keʻena komo a me kahi kaupaku ʻōuli uliuli, i hoʻonani ʻia me nā kukui.

Keʻokeʻo

ʻO kahi mana kūlike e kūlike me ke koena o nā kāhiko o ke keʻena a hoʻokūpaʻa pono a hoʻonohonoho i ka ʻaoʻao holoʻokoʻa. Hoʻohui ke kala keʻokeʻo i ka ʻōlinolino, ka hou a me ka expressiveness i ke alaloa.

I ke kiʻi aia kahi ala hele a me kahi keʻokeʻo aniani keʻokeʻo me kahi podium plasterboard.

Palaunu

Lawe mai ia i ka mehana a me ka hōʻoluʻolu i ke kaiapuni a hana i kahi mehana a me nā mea hōʻoluʻolu i loko. ʻO Brown kahi ʻano conservative a ʻano ʻē.

Beige

ʻO ka waihoʻoluʻu maʻamau no nā mea o loko. Hoʻokumu ka beige i kahi kukui, mālie, maʻalahi, akā hoʻolālā impeccable.

Ōmaʻomaʻo

ʻO nā aka ʻōmaʻomaʻo kūlohelohe e nānā maoli a lilo i hopena maikaʻi loa no ke alaloa.

Hinahina

ʻO ka multifaceted, kīnā ʻole a maʻalahi hoʻi i ke kala hina e ʻae iā ʻoe e lawe mai i kahi ʻano nui o nā haku mele i ke ola.

I ke kiʻi aia kahi ala hele me kahi kaupaku hina i hoʻonaninani ʻia me nā kukui huinahā.

Poni

ʻO nā kani mālie o ka lilac kahi hopena kūloko. ʻO ke kaupaku o kēia kala e lawe mai i ka mea pohihihi i loko o ka lewa.

Vaioleta

ʻO kahi kala ʻulaʻula ʻeleʻele a waiwai hoʻi e hoʻohui i ka nani a me ka chic i ke ala hele.

Polū

Hoʻokumu nā pale aniani hohonu i kahi hopena hoʻomaha a hoʻomaha a hoʻoluʻolu hoʻi i ka loko.

Ulaʻula

ʻO kēia kala keu e hoʻohiwahiwa i nā nānā a pau, bewitch a me ka hoʻokalakupua. Me ke kōkua o ka ʻulaʻula o ke kaupaku, hiki iā ʻoe ke hoʻokalakala i ka pilikino o ke alaloa holoʻokoʻa.

Kiʻi hoʻolālā kaupaku

E hoʻopili maikaʻi ʻia kahi hoʻolālā kaupaku i noʻonoʻo maikaʻi ʻia me ka hopena stylistic o ke alaloa.

Kukuiula

ʻO kēia ʻano hoʻonaninani kaupaku, ma muli o ke kaʻe o LED ma ke anapuni holoʻokoʻa, hana i kahi hopena lana a hana i ka māmā a me ke kaupaona ʻole o loko.

Hōʻike ka kiʻi i kahi kaupaku keʻokeʻo e lana ana me nā kiko ʻeleʻele i ke alaloa.

Hoʻohui ʻia

Mahalo i ka pāʻani o nā kala a me ka hui pū ʻana o nā mea like ʻole a me nā ʻano like ʻole, hiki ke hoʻolālā i kahi kaupaku kumu a me ka hana, a ma laila e hana ai i ka ala i kū hoʻokahi a me kaila.

Me ka paʻi paʻi kiʻi

ʻO nā mea hoʻohālikelike me ka paʻi kiʻi ʻana i ke ʻano o nā lauana like ʻole kahi hopena hoʻolālā i manaʻo ʻole ʻia a ʻē aʻe e ʻae iā ʻoe e hana i kahi hoʻolālā lumi liʻiliʻi ʻole.

Kala ʻia

ʻO nā kala like ʻole, e like me keʻokeʻo a me keʻokeʻo, ʻeleʻele a me ka beige, melemele a me nā polū a i ʻole nā ​​hui ʻē aʻe, e ʻae iā ʻoe e lawe i ka hoʻolālā kaupaku i kahi pae hoʻonaninani kiʻekiʻe kiʻekiʻe. Hoʻohui like ʻole nā ​​waihoʻoluʻu waihoʻoluʻu i ka style hallway.

Aniani aniani

Hāʻawi lākou i ka mālamalama o ka lumi, hoʻopiha iā ia me ka ʻōlinolino, hoʻonui i ka maka i ka lewa a hoʻohuli i ka palena o ke kaupaku i mea hoʻonani nani nani ʻole.

Hōʻike ka kiʻi i ka loko o ke alaloa me kahi aniani keleawe ʻia i kūkulu ʻia ma ke kaupaku.

Me nā kaola

Pākuʻi nā kaola hoʻonaninani i ka lewa o ka hōʻoluʻolu kūikawā, ka homeliness a me ka leʻaleʻa, a hana pū i kahi hana maikaʻi loa me ka zoning a hāʻawi i ka leo o ke kaupaku.

Mālamalama

Hoʻokumu i nā kahawai māmā i kaʻana like i loko o ka lumi. Nānā nā hale kaupuna translucent a waiho ʻole i kekahi i ka nānā ʻole.

Me stucco

ʻO ka nani o ka stucco kāhiko e hoʻopili mau i ka nānā a me ka mahalo. Hāʻawi ʻia i ke aniani a i kālai stucco mōlina i ka palena o ke kaupaku i kahi pilikino kūikawā.

Nā pā kuʻi

ʻO ia mau mea i loko e kōkua i ka hoʻololi ʻana i ka hoʻolālā ala nui inconspicuous a hana ia i ka nani a me ke kumu maoli.

  • Nā hiʻohiʻona Geometric (pōʻai, nā kaha).
  • Nalu.
  • Nā kinona paʻakikī.

ʻO ka multilevel curly oblique, wavy, arched a i ʻole nā ​​hoʻohālikelike paʻakikī ʻē aʻe, e like me ka huapalapala g, i hui pū ʻia me nā kukui hoʻonaninani, hiki ke hana i kahi kaupaku i hoʻolilo ʻia a lilo ia i ʻano hana noʻeau.

E nānā pono i ka ʻatikala e pili ana i ka hoʻohui o nā tile a me nā lamineka ma loko o ke alaloa.

Ke kukui i ke alaloa

ʻO nā kumuwaiwai kukui like ʻole, ʻaʻole hoʻokō pono i kā lākou hana nui, akā kūlike hoʻi i ke kaila holoʻokoʻa o ke alaloa.

  • Pākuʻi kua.
  • Chandelier.
  • Nā kukui uila.
  • Plafond.
  • Nā kiko.
  • Sconce.

I loko o ke kiʻi aia kahi kaupaku i hoʻonani ʻia me ka chandelier ma loko o ke alaloa.

ʻO ka hoʻonohonoho kukui kūpono e ʻae iā ʻoe e hoʻokūkala i ka loko o ka lumi a hoʻonui i ka hōʻoluʻolu iā ia.

ʻO ke kāhiko ʻana o ka palena i nā kaila like ʻole

E kōkua ka hoʻolālā palena multifaceted iā ʻoe e kāhiko i kahi ala i hana ʻia i kēlā me kēia ʻano.

  • Hoikehonua.
  • Kaulana.
  • ʻEnehana kiʻekiʻe.
  • Loft.

Hōʻike ka kiʻi i kahi keʻokeʻo keʻokeʻo plasterboard ma loko o ke alaloa i ke kaila neoclassical.

Me ke kōkua o nā hoʻolālā like ʻole, hiki iā ʻoe ke lawe i kekahi manaʻo noʻonoʻo a kū hoʻokahi i ke ola a hana i kahi hoʻolālā wiwo ʻole i ke alaloa e kūpono i kēlā me kēia kaila.

Hōʻike ka kiʻi i kahi kaupaku i hui pū ʻia me nā ipukukui i ke alaloa ma kahi kaila hou.

ʻO nā hāʻina maʻamau ʻole no nā alaloa

Mahalo i nā kāhiko hoʻoliʻiliʻi laulā, hiki iā ʻoe ke kāhiko i nā hoʻonohonoho maʻamau ʻole.

Me ke alapiʻi

ʻO ka hoʻolālā mākaukau o ka hale me ka alapiʻi e hoʻohui i ka nani a me ka hana. E nānā pono ke kaupaku a ʻaʻole e kaumaha i ke ʻano o ka lumi maʻamau a ākea.

Pākuʻi ololi

No kahi ala lōʻihi a haiki hoʻi, ʻoi aku ka maikaʻi o ke koho ʻana i nā hoʻolālā i nā aka mālamalama; ʻo ke koho maikaʻi loa he papa keʻokeʻo keʻokeʻo keʻokeʻo. Multilevel square, huinahā a i hehi paha i nā hiʻohiʻona me ke kukui lōʻihi i ke alaloa e hoʻonui a hoʻopōkole i ka wahi.

Alanui liʻiliʻi

E kōkua kahi mālamalama a aniani paha i ka hoʻonohonoho kūpono ʻana i kahi keʻena haʻahaʻa e pili ana i nā ana, i ka hapanui o nā hihia i loaʻa i kahi keʻena, e like me Khrushchev. ʻO kahi nui o nā kukui i kūkulu ʻia i loko e hoʻonui i ka kaupaku a hoʻopiha i ke alaloa me ka mālamalama. Hiki iā ʻoe ke hoʻonui i ke kiʻekiʻe o ke ākea ma ka hemo ʻana i ka pantry a i ʻole ka niche ma luna aʻe o ka puka o mua.

Pākuʻi hui a me ka lumi kuke

Me ke kōkua o nā hiʻohiʻona multi-level me nā kala ʻokoʻa, hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻawale i ka wahi i kekahi mau wahi hana.

Ke hele nei i loko o ka lumi lumi

ʻO ka hoʻopili ʻana i ke kaupaku kūpono e hōʻoia i ka hoʻololi maikaʻi mai kahi lumi i kahi lumi ʻē aʻe a hana i kahi mele hoʻokahi.

Hale hōʻike kiʻi

ʻO ke kaupaku i ke ala hele e ʻae iā ʻoe e hoʻololi radical i ke ʻano kumu o kēia lumi a e hoʻonani hou aku, nani a ʻoluʻolu hoʻi.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: Sampathige Saval. ಸಪತತಗ ಸವಲ. Kannada Full Movie ing Manjula. (Iulai 2024).