Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ke koho ʻana i kaupaku no kahi kula hānai: ʻano, nā waihoʻoluʻu, nā hoʻolālā a me nā lauana, nā ʻano curly, nā kukui

Pin
Send
Share
Send

ʻO nā ʻōlelo aʻoaʻo a ka mea hoʻolālā no ke koho ʻana i kahi kaupaku i ka hale mālama

Mau ʻōlelo paipai no kahi koho naʻauao:

  • Pono ʻoe e koho i nā mea palekana, ʻoluʻolu a me nā hana kūpono e kumu ʻole ai i nā maʻi āpau, e hōʻiliʻili i ka lepo ma kahi liʻiliʻi loa a kū i ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo a me ka pulu.
  • Ke koho ʻana i kahi kala, pono ʻoe e hoʻolohe ʻaʻole wale i ke kaila maʻamau o ka nursery, akā i ka hopena i ka psyche a me ke ʻano o ke keiki.
  • ʻO nā hiʻohiʻona multilevel o nā hiʻohiʻona paʻakikī, ʻaʻole pono e hoʻohana iā lākou i nā lumi liʻiliʻi, ʻoi aku ke kūpono o ia mau hale no nā lumi me nā kaupaku kiʻekiʻe.
  • He mea nui ka wahi o nā kukui; pono lākou e hana i nā mālamalama like o ka lumi o nā keiki holoʻokoʻa.

Nā ʻano o ke kaupaku

Nui a hewahewa ke ʻano o nā uhi o ke kaupaku i hoʻohana ʻia e hoʻonani ai i kahi kahu.

Hoʻolaha

ʻO kahi koho hoʻopau maʻamau maʻamau e hāʻawi i kahi manawa kūpono e hana i kahi uhi pono a maikaʻi a hōʻike i ka manaʻo.

Pā lū ʻia ka plasterboard

ʻO nā koho hoʻolālā like ʻole e hoʻohana ana i ka drywall, ʻae ʻaʻole e hoʻonaninani i ke kaupaku i kahi ala ʻokoʻa, akā e hoʻopili pū i ka lewa a hana i nā kukui like a i ʻole nā ​​kukui i loko.

I loko o ke kiʻi aia kahi pāpale keʻokeʻo keʻokeʻo i loko o ka nursery.

Laau lāʻau

ʻO kahi lining a laminate palena he koho i makemake nui ʻia no kahi kahu. Hana ʻia ia mai nā mea kūlohelohe a no laila i manaʻo ʻia he kūpaʻa, kūpono a me ka nani.

I ke kiʻi aia kahi nursery i ka attic me kahi kaupaku lāʻau i nā leo polū.

Nā kile kaupaku

Kūpono loa no nā lumi me nā kaupaku haʻahaʻa. Hoʻomaopopo ʻia e kāna kumukūʻai haʻahaʻa, hoʻonoho maʻalahi a hiki ke pena maʻalahi ʻia i kekahi kala.

Nā panela lula

ʻO ka hoʻokele waiwai, kūpaʻa, hana, nani a ma ka manawa like ke nānā aku i ka hoʻonani o ke kaupaku.

I ke kiʻi aia kahi nursery me kahi kaupaku e uhi ana i ke ʻano o nā panela keʻokeʻo keʻokeʻo.

Kala ʻia

ʻO kahi mana maʻamau e nānā maʻalahi a concise. ʻO ka drawback wale nō o ia uhi ka hiki i ka pena ke haki i ka manawa.

He aha nā ʻano kaupaku o laila?

ʻO nā ʻano nui o nā hiʻohiʻona palena no ka nursery.

Hoahānau

ʻO ka hoʻolālā i koi nui ʻia, nona kahi hiʻohiʻona a nani. ʻO kēlā papa pālahalaha e ʻae iā ʻoe e mālama a hoʻokūpaʻa i ke kūlike o ka loko holoʻokoʻa.

ʻElua pae ʻelua

Hoʻohana ʻia lākou ʻaʻole wale no ka hoʻonaninani, akā no ka zoning ʻana i kahi lumi no nā keiki o nā ʻano wahine like ʻole. Hiki mai kēia ʻano i nā ʻano a me nā nui like ʻole a maikaʻi ke nānā aku i nā wahi liʻiliʻi.

Palekana

ʻAe iā ʻoe e hoʻoponopono maka i ka hakahaka, hūnā i kāna mau kīnā ʻole a hoʻokūpaʻa i kāna mea maikaʻi. I ka hoʻohui ʻana i nā waihoʻoluʻu a me nā ʻano like ʻole, hiki ke hana i nā mea hoihoi i loko, hana a ʻano ʻē.

I loko o ke kiʻi aia kahi papa palena multi-level i loko o ka nursery no kahi kaikamahine.

Nā koho ʻōnaehana

ʻO ke koho pololei o ka papa e kōkua i ka hoʻonohonoho ʻana i kahi o ka lumi a mālama i ke kaila i makemake ʻia i loko.

  • Mat.
  • ʻŌlinolino.
  • ʻO Satin

I loko o ke kiʻi aia kahi aila aniani beige a i loko o ka nursery.

Waihoʻoluʻu kaupaku

ʻO nā waihoʻoluʻu kaupaku kaulana loa no ka hale o nā keiki.

Keʻokeʻo

ʻO ka nānā ʻana e hoʻonui i ka lumi a ākea. Hōʻike maikaʻi ke kaupaku keʻokeʻo i ke kukui, no laila ke nānā aku ka mālamalama o ka lumi.

Polū

Hoʻopili ʻia me ka lani, ākea, hou a me ka māmā, hana ia i kahi ʻoluʻolu a hoʻomaha i loko, e ʻoluʻolu i ka hiamoe maikaʻi.

Ōmaʻomaʻo

ʻOluʻolu kēia waihoʻoluʻu i ka maka, hana ia i ke kaulike i loko o ka lumi a hāʻawi i ka hohonu, ka maʻalahi a me ke ʻano o ke kauwela.

Ākala

ʻO ke kani lahilahi, hou a me ke aloha a me ke aloha e lilo i mea maʻalahi a nani hoʻi i loko.

I loko o ke kiʻi aia kahi uhi aniani a ʻōniʻoniʻo i loko o ka nursery no kahi kaikamahine.

Hinahina

Nānā kūlike ia, hoʻopōkole a kaulike a hana i kahi hoʻolālā mālie a me ka noʻonoʻo.

Poni

E lawe mai kahi pale lilac pastel i ka ea, nā memo o ke anuanu a me ka mysticism i ka lumi o nā keiki.

Vaioleta

ʻAe iā ʻoe e hana i nā loko nani a lahilahi a lele hoʻi. Eia nō naʻe, no ke keʻena me kēlā hoʻolālā ʻaʻole e nānā i ka cramp a me ka pouli, pono ia e hoʻomālamalama i nā kukui.

ʻO ka ʻeleʻele

Nani ka nani, kumu, presentable a paipai pū kekahi i ka noʻonoʻo. Me ka hui kūpono a kaulike hoʻi me nā kala a me nā aka ʻē aʻe, e hāʻawi kahi kaupaku ʻeleʻele i ka lumi i kahi hiʻohiʻona hoihoi a kupaianaha hoʻi.

Melemele

Hoʻopili ʻia me ka mehana a me ka lā, hana ia i kahi lewa maikaʻi i loko o ka lumi.

Polū

ʻO ke kala moemoeā a me ke anuanu o ka hohonu o ke kai e lawe ai i ka mālie a me ka hoʻomaha ʻana i loko.

I loko o ke kiʻi aia kahi lumi keikikāne me kahi kaupaku polū mānoanoa.

E hoʻolālā i nā manaʻo a me nā kiʻi ma nā kaupaku

Hiki i kahi ʻano o nā hoʻolālā kaupaku ke hōʻona i nā moemoeā a pau.

Me ka paʻi paʻi kiʻi

Hōʻike nā Canvases i nā ʻano hana like ʻole, ke ʻano, nā puke puke hoʻomākeʻaka a i ʻole nā ​​ʻāpana o nā kiʻi ʻoniʻoni i ka lumi, hāʻawi i ka pilikino, ke kumu a me ke kū hoʻokahi.

Palakiko

E kūlike kūpono nā kiʻi graffiti mālamalama me ke kaiapuni, kūpono kūpono i ka manaʻo hoʻolālā holoʻokoʻa a lilo ia i mea kū hoʻokahi.

Kālai ʻia

Me ke kōkua o nā perforations hoʻohālikelike, i ke ʻano o nā pua, nā pepepe, nā ʻano like ʻole a me nā spiral, i hui pū ʻia me nā kukui noʻonoʻo, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i kekahi kaila no ka nursery a hana i kahi accent bright a me nā kala i loko.

Lani hōkū

He mea mahalo loa ia, a me ke kanalua ʻole, hauʻoli. E kūpono nā hōkū i hoʻoulu ʻia a i ʻole nā ​​ʻōlinolino hoʻi, i loko o ka nursery no kahi pēpē hou a me kahi keiki makua.

Ka lani me nā ao

He koho hoʻolālā makemake nui ʻia. ʻO kahi kiʻi kūpono kiʻekiʻe kūpono, i hui pū ʻia me ka ʻole o ke kua backlighting, e hana i ka illusion o ka lani polū me nā ao keʻokeʻo hau ma luna o ke kaupaku.

Nā pepili

E lawe mai i nā pepili kumuhana like ʻole o nā nui like ʻole a me nā kinona i ke kumu i loko a ʻae iā ʻoe e hana i nā hopena hoʻolālā hoihoi.

Pena ʻia

ʻO ke kiʻi pena kiʻi kiʻi ʻia me ke kipi i koho ʻia e lilo i mea nui i ka lumi. E hoʻopili ka ʻili o ka pena pena i ke kaila o ka nursery a hoʻohui i kahi kū hoʻokahi.

Pākuʻi like ʻia

He mea hoʻonaninani waihoʻoluʻu hoihoi ia, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻololi a hoʻōla hou i ka nursery, akā e hauʻoli pū a hoʻomohala i ka noʻonoʻo o ke keiki.

Hōʻike ka kiʻi i kahi palena palena plasterboard nunui-kala i ka nursery.

Kahi ākea

ʻO kēlā hoʻolālā e hōʻike ana i nā panakū mamao, nā galaxies a me nā asteroids e ʻae i ke keiki e like me ka astronaut me ka haʻalele ʻole i ka lumi.

Me nā kaola

ʻO ke kaupaku, hoʻokaʻawale ʻia e nā kaola, hoʻonanea i ka loko, nani a me ka ʻoiaʻiʻo, a ʻae hoʻi iā ʻoe e hoʻololi i ka geometry o ka lumi o nā keiki.

I ke kiʻi aia kahi kahu hānai no nā keiki ʻelua, hoʻonani ʻia ke kaupaku me nā kaola polū.

Uila

ʻO ia kekahi o nā mea nui o ka hōʻoluʻolu.

Pākuʻi kua

ʻO ka uila RGB LED e ʻae iā ʻoe e hoʻololi a hoʻomaʻa i ke ʻano o ka lumi, e hoʻokiʻekiʻe i ke kaupaku a hoʻonui i kahi. Me kona kōkua, hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono maʻalahi i nā kukui o ka lumi a hana i ka naʻau i makemake ʻia a ʻoluʻolu hoʻi i loko.

Chandeliers

ʻO ka hoʻolālā kū hoʻokahi o ka chandelier e hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka kaupaku a e nānā aku i kahi kūlike a me ka piha.

Nā kukui uila

Hoʻokumu lākou i nā kukui uila kiʻekiʻe loa e hana i kahi lewa hauʻoli a hoʻomaha. Hoʻonui lākou i ka lumi a hoʻonui iā ia i luna.

Hōʻike ka kiʻi i kahi kaupaku keʻokeʻo me nā kukui kukui i ka nursery.

Kukuiula

ʻO ke kaupaku me ke kaʻe LED e hana i kahi aniani luminous no kahi hopena lana.

Nā ʻano o nā kaupaku curly o nā keiki

ʻO nā ʻano i makemake nui ʻia o nā hale kaupaku:

  • Nā kiʻi Geometric. ʻO nā pōʻai, nā pahu, nā huinahā, nā rhombus a me nā kiʻi ʻē aʻe, aia pololei i waenakonu a i ʻole chaotically, e hoʻololi i ka hakahaka, e hāʻawi i ka dynamism o loko a e hoʻomaʻemaʻe a hoʻopiha hoʻi.
  • Hana Wave. Hoʻololi nā hoʻololi mālie i kahi hoʻolālā mālie, laconic a me ke kaulike o ka wahi kaupaku.
  • Nā kinona paʻakikī. ʻO nā kūkulu ʻana i ke ʻano o ka lā me nā kukuna, kahi butterfly, kahi pua a me nā mea ʻē aʻe e hana maoli i ka lumi me ke ʻano ʻokoʻa.

ʻO ke kiʻi o nā kaupaku no nā kaikamahine

ʻO nā hoʻolālā i nā kala mālie a kāohi ʻia, i hui pū ʻia me ka lewa ākea o loko, nā pale, nā lako a i ʻole ka papahele a me nā uhi o ka paia, e hoʻohui i ka nani a me ka hoʻokalakupua i ka lumi o ke kaikamahine.

Nā manaʻo hoʻonaninani palena no kahi keikikāne

ʻO nā kaupaku me kahi aniani a matte paha i kāhiko ʻia, i hoʻonani ʻia me nā kiʻi paʻi kiʻi like ʻole, nā pepili a i ʻole nā ​​kiʻi paʻi kiʻi ʻia me kāu mau punahele punahele, e hana i kahi leo mālamalama i ka lumi o ke keikikāne a hoʻokomo i nā manaʻo hoʻolālā wiwo ʻole.

Hoʻolālā o nā kaupaku i ka lumi o ka ʻōpio

ʻO ka hoʻolālā kumu o nā huahana kaupaku, kūlike i ka hoʻolālā kikoʻī o ka lumi, e hoʻokūkū i nā hiʻohiʻona o ka ʻaoʻao a e ʻae ʻia e hoʻokaʻawale i kahi i nā ʻāpana hana. E hāʻawi ana nā hāʻina ʻokoʻa i ka hana ʻana i kahi ʻano i loko o ka ʻoluʻolu kahi e ʻoluʻolu ai ka hoʻomaha a me ke aʻo ʻana.

Nā laʻana i nā kaila like ʻole

Nā laʻana kiʻi o ka hoʻolālā kūleʻa o kahi lumi o nā keiki ma nā ʻano like ʻole.

  • Loft.
  • Ke kaila kai.
  • Neoclassicism.
  • Hoikehonua.

Hōʻike ka kiʻi i kahi lewa ʻeleʻele a keʻokeʻo ʻelua leo i loko o ka lumi o kahi ʻōpio i kahi kaila hou.

ʻO ke kiʻi kaupaku me ka kaola beveled.

Hale hōʻike kiʻi

ʻAʻole hiki i ka hoʻolālā ʻokoʻa o ke kaupaku ke hana i nā lumi o nā keiki he kū hoʻokahi a me ke kumu ʻole, akā e lawe pū i ka ʻoluʻolu a me ka hauʻoli i loko.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: Looj mem tsi zoo lawm tiag (Iulai 2024).