Nā makapō Roma no kahi kula hānai: hoʻolālā, nā waihoʻoluʻu, nā hui pū, nā mea hoʻonaninani

Pin
Send
Share
Send

Nā ʻōlelo paipai no ke koho ʻana i nā makapō Roma no kahi hānai

He ʻōlelo aʻoaʻo e koho i nā laʻana ʻaʻole ʻokoʻa wale i ka aesthetics, akā i ka practicality.

  • Hoʻokipa ʻia nā huahana i hana ʻia mai nā lole kūlohelohe e like me ke olonā, pulupulu, ʻohe, jute, silika a hulu hipa paha.
  • No nā lumi e noho ana ma ka ʻaoʻao ʻoluʻolu, nā hiʻohiʻona Roman i hana ʻia me nā meaʻeleʻeleʻeleʻele e lilo i koho maikaʻi loa.
  • I ka nursery, hana ʻia i nā kala pastel, hiki iā ʻoe ke koho i nā pale i nā waihoʻoluʻu mālamalama; no kahi lumi liʻiliʻi a i ʻole kahi lumi me ka lawa ʻole o ke kukui kūlohelohe, kūpono nā pale i nā pale kukui.

I ke kiʻi aia he mau pale Roman kaulua ma loko o ka nursery.

Koho o nā kiʻi no kahi keikikāne

ʻO nā makapō Roma i ka hānai no kahi keikikāne e kōkua i kekahi manaʻo hoʻolālā. E muffle nā ​​huahana Monochromatic i kahi hoʻolālā ākea loa, a me nā canvases i kāhiko ʻia me nā paʻi geometric like ʻole a me nā lauana i ke ʻano o nā holoholona, ​​nā mokulele, nā moku a i ʻole nā ​​kumuhana haʻuki e hoʻoliʻiliʻi me nā waihoʻoluʻu waihoʻoluʻu me nā kala like ʻole a hoʻololi i kahi ʻoluʻolu o loko.

Hōʻike ka kiʻi i loko o ka nursery no kahi keikikāne a me nā Roman i hoʻoliʻiliʻi ʻia me nā kiʻi.

Nā koho hoʻolālā no ka lumi o ke kaikamahine

Koho ʻia nā pale ma aneʻi e pili pono i ke kūloko. ʻOi aku ka makemake i nā hiʻohiʻona i nā poni a i ʻole nā ​​pale pastel me nā pua a i ʻole nā ​​ʻano unpretentious ʻē aʻe.

Nā laʻana o nā makapō Roma no kahi ʻōpio

ʻO ke koho ʻana o nā pale Roma no kahi lumi multifunctional ma ke ʻano he lumi ʻōpio pono e hoʻokokoke pono.

No ke keiki kāne

ʻO nā pale ʻeleʻele a i ʻole nā ​​makapō, nā makapō lino e pono ai ma aneʻi. Ma ka hoʻolālā, ʻoi aku ka maikaʻi e koho i nā koho kūmole monochromatic i nā waihoʻoluʻu hohonu a me nā huahana me kahi ʻano geometric koʻikoʻi.

Hōʻike ka kiʻi i nā pale ʻeleʻele ʻeleʻele Roma i loko o ka lumi o kahi ʻōpio.

No ke kaikamahine

ʻO nā pale Roma ka mea e pau ai ka hoʻopili ʻana i ka puka aniani ma kahi lumi o kēlā me kēia ʻano. Hoʻohui lākou i ka nani a me ka pono, a mahalo i kahi koho nui, ʻae lākou iā ʻoe e pāʻani me ke kala a koho i kahi koho ʻokoʻa a palupalu paha.

ʻAʻole e lawe i nā ʻano pale e like me ka nui, i ʻae ʻia ai lākou e kau ʻia ma luna o kahi pākaukau a i ʻole kahi moe, kahi hiki ke hoʻonohonoho maʻalahi ʻia e ka puka aniani. Hāʻawi pū lākou i ke komo manuahi i ka windowsill a ʻae iā ʻoe e kāhiko i kahi lumi me ka pāpale.

Hoʻolālā i nā manaʻo a me nā hoʻolālā no nā pale

Hāʻawi ka hoʻonani ʻana i nā pale iā lākou i kahi hiʻohiʻona ʻoi aku ka mālamalama a me ke keu.

  • Laulā Geometric (wehe, pūnaewele). Hana ia i loko o kaila a lawe mai i ka exclusivity iā ia. Hoʻopiʻi nā paʻi Geometric i ka maka a lilo i ʻano accent i loko o ka lumi.
  • Nā lauana a me nā kāhiko. Hoʻohui lākou i ka hoihoi, ka dynamism i ka lumi a hoʻonohonoho i kahi ʻaoʻao a me kahi ʻano no ia.
  • Me ka paʻi paʻi kiʻi. Hiki i nā canvases Roman me nā kiʻi o nā transformer, nā superheroes, nā kaʻa, nā kamāliʻiwahine, nā kiʻi paʻi kiʻi nani a i ʻole nā ​​holoholona i kahi ʻano ʻē i loko o kahi hānai a hana i kahi hoʻolālā kū hoʻokahi a kū hoʻokahi.

Hoʻohui manaʻo me ka tulle

ʻOi aku ka maikaʻi o kēia hui ʻana, nā makapō Roma a me nā pale a hoʻohui maikaʻi kekahi i kekahi.

Nā manaʻo paʻi kiʻi i nā kaila like ʻole

ʻO ka ʻokoʻa o nā hoʻolālā hoʻolālā e ʻae iā ʻoe e koho i nā hiʻohiʻona Roman no kēlā me kēia kaila.

Waʻa moku

ʻO nā huahana i ke keʻokeʻo a i ʻole nā ​​kala polū, ka jute kūlohelohe a i ʻole ʻo nā ʻohe ʻohe e lilo i ke koho maikaʻi loa no kahi kahu, i hana ʻia i kahi kaila kai. ʻO ke paʻi paʻi ʻana ma nā pale a me nā mea pono e hana i kahi hoʻolālā piha.

I loko o ke kiʻi aia kahi nursery i kahi kaila moku me nā pale Roman keʻokeʻo ma nā puka aniani.

ʻO Provence

ʻO nā pale i hana ʻia i ka pulupulu maoli a i ʻole nā ​​lole olonā me nā kumu pua, nā kiʻi manu a holoholona paha i kūpono no kēia kaila.

Skandinavia

I loko o kēlā lumi e piha i ka ea a me ka mālamalama i kahi Scandinavian style, maʻalahi, nani a me nā huahana māmā me nā frills ʻole e kūpono. E hoʻokau nui lākou i ka lewa Nordic a hoʻonui i ka mahanahana a me ka hōʻoluʻolu i ka lewa.

I loko o ke kiʻi aia nā pale Roman maʻalahi ma ka puka aniani o ka nursery i ke kaila Scandinavian.

Hoikehonua

Ma muli o ka laconicism a me ka geometry maʻalahi, komo pono nā makapō Roma i kahi kūlohelohe i loko o ka lumi o loko. ʻO nā pale pālahalaha a lauana paha, nā mea māmā a me nā mea lahilahi, kūpono ma aneʻi.

Paleta kala

ʻAʻohe kuleana o ka hoʻolālā kala kūpono no ka helehelena o nā lumi o nā keiki wale nō, akā hana i ka ʻoluʻolu ʻoluʻolu kūpono i loko.

  • Polū;
  • keʻokeʻo;
  • melemele;
  • ākala;
  • polū;
  • ōmaʻomaʻo;
  • ka ʻeleʻele;
  • Hinahina;
  • beige

Hōʻike ka kiʻi i kahi nursery a me nā canvases Roman ʻōmaʻomaʻo me nā hiʻohiʻona keʻokeʻo.

Nā manaʻo hoʻonaninani

ʻO nā canvases i kāhiko ʻia me nā kāhiko like ʻole, e like me nā lambrequins, nā lipine, nā eyelets, nā kakaka, nā kāʻei a i ʻole nā ​​ʻūlū, e nānā aku i ka nani a hoʻonui i ka hauʻoli, kū hoʻokahi a me ke kumu maoli i ka lumi.

Hale hōʻike kiʻi

ʻO nā pale Roma kahi mea hoʻonaninani a me ka hana no nā lumi o nā keiki. Nani lākou i ka nani a hoʻohui like ʻia me ka ʻaneʻane o nā hoʻolālā hoʻolālā. Koho pono ʻia nā hiʻohiʻona i ke ʻano a me ke kala i hōʻailona o ke ʻano maoli o ke kaila.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: Lei Kula Na Alii - Na Palapalai Concert (Mei 2024).