Ke kaupaku i loko o ka lumi moe: hoʻolālā, ʻano, kala, hoʻolālā curly, kukui, nā hiʻohiʻona i loko

Pin
Send
Share
Send

Nā ʻōlelo aʻoaʻo a ka hoʻolālā hoʻolālā no ke koho ʻana i nā kaupaku no ka lumi moe

ʻO kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo no ke koho pololei ʻana:

  • Wahi a Feng Shui, ʻoi aku ka maikaʻi o ke koho ʻana i nā kaupaku me ka ʻole o nā kihi ʻoi, beveled a hehi ʻia paha nā protrusions, ke hoʻolauna nei lākou i ka disharmony i ke ākea.
  • No kahi lumi moe me nā kaupaku haʻahaʻa, nā mea aniani a i ʻole nā ​​huahana matte i nā kala pastel he kūpono; e hoʻonui lākou i ka lumi i kiʻekiʻe.
  • E kūpono i nā lumi nunui a nui a voluminous i kahi lumi me nā kaupaku kiʻekiʻe.
  • Hiki ke koho ʻia i nā hiʻohiʻona ʻelua pae i ke kinona o ka square a square paha e hoʻonaninani i kahi keʻena moe liʻiliʻi. E kōkua lākou i ka hoʻonui ʻana i ka ʻike i ka manawa.

Nā ʻano o ke kaupaku

ʻO nā ʻano nui i hoʻohana pinepine ʻia i ka hoʻonaninani lumi moe.

Kaupaku kauō

ʻOkoʻa nā hiʻohiʻona kikoo i nā waihoʻoluʻu like ʻole a me nā aniani kilohi, matte a i ʻole satin textures, i ʻano maikaʻi ke nānā aku.

Kaupaku kau ʻia

e nānā pū kekahi

He hopena maʻamau maʻamau, nona nā ʻano ʻokoʻa:

  • Mai kahi maloʻo. ʻO nā mea kū hoʻokahi e like me ka drywall he nui nā maikaʻi. He helehelena nani kona, maʻalahi e hoʻouka, ʻae iā ʻoe e hana i kahi pālahalaha kūpono a hoʻonani iā ​​ia me nā ʻano like ʻole.
  • Rack. Hiki mai nā slats lōʻihi i nā ʻano ākea ākea, e like me ke keʻokeʻo kuʻuna, ke gula, ke kālā, ke keleawe a me nā mea ʻē aʻe. ʻO kēia hoʻolālā e nānā mau loa.

Hāʻawi nā ʻano kūkulu like ʻole i kahi ākea nui no ka noʻonoʻo a lawe i ka zest a me ka pilikino i loko.

Kaupaku lāʻau

ʻOi aku ka maikaʻi o kēia ʻano hana o ke kāhiko ma mua o nā ʻano mea hoʻonani ʻē aʻe. ʻO ka papahele lāʻau ka mea maʻalahi loa a me nā koi, no ka hale kaiāulu a i ʻole ka hale liʻiliʻi, a no ke keʻena o ke kūlanakauhale.

  • Lamineka.
  • Lining.
  • Nā panalā MDF.

I ka kiʻi paʻi aia nā panalā MDF lāʻau ma ke kaupaku i loko o ka lumi moe.

Nā panela lula

Loaʻa iā lākou kahi uhi waho ʻokoʻa, aniani a matte paha. Eia kekahi, hoʻohālike maikaʻi nā panela PVC i nā mea kūlohelohe a i ʻole hiki ke loaʻa i ke kala keʻokeʻo paʻa.

Nā kile kaupaku

Kaulana kēia mau huahana, māmā lākou a maʻalahi e pili pono. Hiki mai nā pāleo kaupaku i nā ʻano like ʻole, e like me ka huinahā, huinahā, hexagon a i ʻole ka rhombus.

Aniani

ʻAe iā ʻoe e hoʻomaikaʻi i nā hiʻohiʻona o waho o ka lumi. Hōʻike nani a hoʻohālikelike ke aniani aniani i nā kukuna o ka mālamalama, hoʻonui nui i ka wahi, a hiki ke hoʻololi i ka loko a lawe i ke ola i nā hopena hoʻolālā kū hoʻokahi.

Aniani

Hiki ke kau ʻia ma luna o ke kaupaku holoʻokoʻa, a fragmentarily. Lawe nā huahana aniani i ka sophistication i loko, e hoʻohui i ka originality iā ia a hoʻokūkū i ka pilikino.

Palakiko

ʻO kahi hana hoʻolālā hou a me ke ʻano me kahi hui nui. No ka lumi moe, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻole ʻana i ka eco-friendly a me ka breathable non-woven, ka pepa a i ʻole ka pepa kiʻi kiʻi lole.

Caisson

ʻO kēia mau hiʻohiʻona ke nānā aku i ke ʻano chic a me ke kaila. Hūnā pono nā hunaola a i ʻole nā ​​caissons o kekahi ʻano i ke kaulike o ke kaupaku a hāʻawi iā ia i kahi lepe.

Pōhaku

ʻO kēia ʻano hana o ka hoʻonaninani kahi hapa o ka hoʻolālā o kēia ao. ʻAʻole maʻalahi ka papa porous porous a me breathable i ke kaupaku a me ka momona, ʻaʻole hōʻiliʻili i nā bacteria, a no laila e hāʻawi i kahi microclimate ʻoluʻolu i loko o ka lumi.

Nā ʻano ʻano

ʻEkolu ʻano o nā ʻāpana kaupaku:

  • Mat.
  • ʻŌlinolino.
  • ʻO Satin

Mahalo i nā ʻano ʻilikai like ʻole, ko lākou hōʻoluʻolu a me ka pae o ke aniani malamalama, hiki ke hoʻokūpaʻa a kōkua i ke kaila o ka lumi holoʻokoʻa.

Nā koho kaupaku

Māhele ʻia nā hiʻohiʻona palena i nā ʻano like ʻole.

Hoahānau

ʻOkoʻa i ka hana maʻalahi loa. Hoʻokumu kēia hoʻolālā i kahi mokulele pālahalaha kūpono e nānā laconic loa a ʻaʻole hoʻonui i ka hakahaka.

ʻO ke kiʻi kahi lumi moe me kahi keʻokeʻo aniani kūlana kiʻekiʻe keʻokeʻo.

ʻElua pae ʻelua

ʻO nā ʻano hoʻololi pololei a wavy paha, ʻaʻole wale kahi helehelena hoihoi, akā hoʻoponopono pono hoʻi i ka geometry o ka lumi, e hana ana i nā hopena ʻike ʻole i loko.

Palekana

Hiki i nā hiʻohiʻona Volumetric multi-level ke hāʻawi i ka lumi moe i kahi hiʻohiʻona kūikawā, kumu, ʻano a me nā ʻano ʻokoʻa.

I loko o ke kiʻi paʻi kahi keʻokeʻo nunui-ʻeleʻele hina i loko o ka lumi moe o nā kāne.

Ka hoʻolālā palena a me nā kiʻi

Nā laʻana o nā hoʻolālā kumu a kaulana loa.

Me ka paʻi paʻi kiʻi

ʻO nā huahana me ka paʻi paʻi kiʻi 3D a i ʻole me ke kiʻi maoli o ka lani hōkū, nā ao keʻokeʻo hau, nā ʻānela kupaianaha a paʻi kiʻi paha me nā pua rose a i ʻole nā ​​pua hoʻonaninani ʻē aʻe, e ʻae iā ʻoe e hoʻohui i ka exclusivity a me ke kumu maoli i loko, e waiho i nā lewa e pono ai i loko a e hoʻopiha a noʻonoʻo.

Kukuiula

Mahalo i ka illusion hiʻohiʻona o ka lele ʻana, i hana ʻia me ke kōkua o kahi ʻāpana LED kūikawā aia ma ke anapuni o ke kaupaku, loaʻa i ka lumi ka mālamalama kūpono ʻole, ka ea a me ke kaupaona ʻole.

I loko o ke kiʻi aia kahi lumi moe a me kahi kaupaku lana e lana ana, e ʻālohilohi ana me ka mālamalama o ka polū.

Kālai ʻia

Hiki i nā canforfor perforated ke loaʻa nā lua o nā ʻano like ʻole a me nā nui, me ke kōkua e hiki ai ke hana i kahi kumu kumu a kū hoʻokahi hoʻi. ʻO nā huahana hoʻohālikelike e hoʻokumu i kahi hoʻolālā nani loa.

Me nā kaola

Hoʻohui nā kaola hoʻonaninani i ka ʻono i ka lumi moe a nani ke nānā aku.

ʻO Bicolor

Mahalo i ka hui kūpono o nā waihoʻoluʻu kūlike ʻole a ʻokoʻa paha a me nā aka, hiki iā ʻoe ke hoʻokō i kahi hopena hoʻolālā kumu kūpono e hoʻonui ai i ka ākea a mahele ʻia i nā ʻāpana.

Hoʻohui ʻia

ʻO ka hui pū ʻana o kekahi mau ʻano pono a i ʻole nā ​​ʻano hana i nā ʻano maikaʻi, e laʻa me ke kōkua o nā huahana i hoʻohui ʻia, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i nā palena o ka lumi a hana i nā accent pono i loko.

Me stucco

Hāʻawi ʻia ka stucco Embossed i ke ʻano o nā lauana like ʻole i ke kaupaku i kahi hiʻohiʻona chic e pili pono i nā kaila o loko.

Hōʻike ka kiʻi i ka loko o kahi lumi moe maʻamau me kahi keʻokeʻo keʻokeʻo i kāhiko ʻia me kahi stucco.

E hoʻolālā i nā manaʻo no nā kaupaku curly

Hoʻolālā nā hoʻolālā ʻōniʻoniʻo i ka hoʻolālā ʻana o ka lumi i mea hoʻomanaʻo ʻole, kumu ʻole a me ke kumu.

  • Nā kiʻi Geometric. Lawe mai nā squares a me nā huinahā i ka mōakāka a me kekahi koʻikoʻi i ka lumi. ʻO nā pōʻai, semicircles a me nā ʻano oval, ma ka ʻaoʻao ʻē, ʻae iā ʻoe e hoʻohui i ka palupalu a me ke kuʻikahi i ka lewa, a pēlā pū me nā kihi ʻoi.
  • Nā kinona paʻakikī. ʻO nā kiʻi i ke ʻano o ka puʻuwai a i ʻole nā ​​petals e nānā akahai a me ke aloha i ka hoʻonaninani o ka lumi moe.
  • ʻO ke ʻano Curvilinear. ʻO ke kūkulu ʻana o ke kaupaku me kahi piʻo e like me ka nalu ʻoi aku ka maʻalahi, maʻalahi ia i ka geometry o ka lumi a palupalu i kāna mau hiʻohiʻona.

ʻAʻole hiki i nā hiʻohiʻona curly ke hoʻoponopono i nā kaulike o ka lewa a hūnā paha i kāna mau hemahema, akā lawe pū kekahi i kahi ʻano kūikawā i ka lewa.

He aha ke kala e hana ai i ke kaupaku?

ʻO nā koho kala kaulana loa no ke kaupaku.

ʻO ka ʻeleʻele

Hoʻomaopopo i nā laina kūloko a me ka expressive. ʻO ka hoʻopau ʻana i loko o kahi kala ʻeleʻele e hoʻohui i ka lewa o ka pohihihi, boudoir a me ka hanohano aristocratic.

Keʻokeʻo

ʻO ke kala keʻokeʻo hāmama a me ke kaupaona ʻole, ʻoiai kona maʻalahi, nānā mau i ka nani a me ka nani.

Hinahina

ʻO ka hina ākea ākea he ʻano ākea ākea i nā malu, no laila kūpono ia no ka hoʻonani ʻana i kēlā me kēia ʻaoʻao. Hana ʻia kahi austere a me kahi hoʻolālā ʻano nui.

Ulaʻula

ʻO kahi hypnotically seductive ʻulaʻula a i ʻole burgundy malu e kānalua ʻole e huki i nā maka āpau a hana i ka lewa o ka lumi e hoʻonani.

Ōmaʻomaʻo

He hopena kala maikaʻi loa ia no ka lumi moe. Hoʻokū ʻo Green i nā hui me ke kūlohelohe, he tonic hopena i ke kakahiaka a hōʻoluʻolu ma mua o ka hiamoe.

Ākala

Lawe i ka mālam, hou a me ka maikaʻi i ka lewa. ʻOi aku ka nani a me ka nani o ka hoʻolālā ʻōniʻoniʻo.

Palaunu

Hoʻokumu nā pale kokoleka i kahi laconic a mahalo ʻia i loko, e ʻoluʻolu a ʻoluʻolu hoʻi.

Turquoise

Hiki ke hoʻololi a hoʻoulu hou i ka lewa, a lawe mai i kahi freshness kai iā ia. ʻO nā aka turquoise a me nā multifaceted ʻaʻole e waiho kekahi i ka makaʻu ʻole.

Hōʻike ka kiʻi i loko o kahi lumi lumi hou me kahi kaupaku turte.

Polū

Hoʻonāukiuki ia i nā hui me nā hohonu o ke kai a me ke aouli pau ʻole. ʻO ka waihoʻoluʻu polū e hoʻonui i ka loko a sophisticated, a hoʻohui i kahi mea hoʻokalakupua iā ia.

Polū

Hoʻopiha i ka hakahaka me ka ea hou, hāʻawi i ka lumi i ka palupalu a me ka nani.

Poni

Hiki i kēia malu ke hana i kahi aura hoʻokalakupua kūikawā a sophisticated i loko o ka lumi moe, a hana i kahi lewa ʻoluʻolu i loko.

Vaioleta

Nānā hanohano a hanohano hoʻi, hana i loko a pili loa, aloha a me ke ʻano.

Nā kiʻi o ka hoʻonani lumi moe i nā ʻano like ʻole

Hoʻolālā kaupaku no nā kaila like ʻole.

Hoikehonua

Hoʻomaopopo ʻia kēlā ʻano loko e kāna hana kūikawā a me ka maʻalahi. ʻO nā hui pū ʻana o nā ʻano like ʻole a me nā aka a i ʻole nā ​​palena palena palena me nā ʻano geometric koʻikoʻi me kahi liʻiliʻi o nā kikoʻī liʻiliʻi e kūpono ma aneʻi.

Hōʻike ka kiʻi i kahi lumi moe liʻiliʻi i kahi kaila hou a me ke kaupaku i hui pū ʻia me nā kukui melemele.

ʻEnehana kiʻekiʻe

ʻO nā hoʻolālā Monochromatic a i ʻole kahi leo hoʻākea ma ka kaupaku e komo pono i ka hi-tech wiwo ʻole.

ʻO Provence

No kahi maʻalahi, akā i ka manawa like nani Provence, ka laconic, nā hoʻopau kūlohelohe i kūpono i nā kani nude. Me ko lākou nani hiʻohiʻona, e lawe lākou i ka hōʻoluʻolu a me ka maluhia i ka lewa.

I loko o ke kiʻi aia kahi uhi lāʻau ma luna o ke kaupaku i loko o ka lumi moe, i hana ʻia i ke kaila Provence.

Kaulana

ʻO kēia kaila nani kahi hōʻailona o ke ʻono maikaʻi loa. Hana ʻia i nā kala muted me nā hoʻolālā kaulike a me nā austere liʻiliʻi, e hoʻokūkala i nā mele sophisticated a me nā conservative a me nā neoclassicism.

Loft

He mea weliweli loa ke ʻano ʻoihana. ʻO ka papa lepo paʻa me kahi mea hoʻonani kokoke i ka ʻuhane o minimalism e komo pono i loko o ka loft ākea.

Skandinavia

E lilo nā Laconic, ergonomic a me nā palena palena maoli i ʻāpana o ka maʻemaʻe, hāmama a hana pono i ka kaila Norewai.

Nā laʻana o ke kukui i loko o ka lumi moe

ʻO ke kukui ka mea hoʻoholo i ka hana ʻana i kahi lewa ʻoluʻolu a me ke kono ʻana i kahi lewa. ʻO kahi koho nui o nā kukui ʻokoʻa e ʻae iā ʻoe e hana me ka ʻole o ka chandelier ma ke ʻano he kikowaena o ke kumu kukui.

Chandelier

ʻO ke koho kukui maʻamau e hana i nā kukui lawa. ʻO nā ipukukui o nā ʻano like ʻole a me nā hoʻolālā ke kikowaena o ke kaupaku.

Kukui kua

Hoʻonohonoho pono ka LED contour strip i ka hale o ke kaupaku, hoʻokūkū i kona kinona a hoʻonui i ko lākou ʻano.

Nā kiko

ʻO nā wahi liʻiliʻi kahi koho kukui kūpono loa kahi e hiki ai iā ʻoe ke hana i kahi flux luminous kuhikuhi.

ʻO Picture ʻo kahi lumi moe me ka palena matte pae hoʻokahi i kāhiko ʻia me nā kiko ʻeleʻele.

Nā kukui uila

Hiki iā lākou ke lilo i nā nui a me ka mana like ʻole. Hoʻonohonoho ʻia nā kukui uila i ka hoʻonohonoho kaupaku a hāʻawi i nā kukui kūloko a hapa paha.

Kau sconces

Hoʻopili nā kukui pā nani i nā kukui palupalu a diffuse a hana i kahi lewa lewa no ka hoʻomaha. Kuhi ʻia kēia mana o ka hoʻonaninani kaupaku i ka hana a me ke kumu.

ʻO nā hāʻina maʻamau ʻole i loko o ka lumi moe

Nā koho hoʻolālā no nā hāʻina maʻamau ʻole like ʻole.

Ma luna o kahi moe

ʻO ke kumu o ke kaupaku ma luna o kahi moe e ʻae iā ʻoe e kahi i kahi e hiamoe ai, e hoʻohana ana i ke kala a i ʻole kahi hoʻolālā pae nunui.

Lumi moe liʻiliʻi

No kahi lumi liʻiliʻi, pono kūpono nā aniani a i aniani ʻia paha, kahi, ma muli o ko lākou hiʻohiʻona, e hāʻawi i ka lumi i kahi hohonu a i ʻole nā ​​hiʻohiʻona pae hoʻokahi i nā aka malamalama.

Me ka puka aniani bay

Hiki ke hoʻonani ʻia i kahi lumi me ka puka aniani bay ma ke kaila like, a e hoʻomālamalama i kēia protrusion hoʻolālā me ke kōkua o ke kala, ka mālamalama, ke ʻano a i ʻole ke pae palena kiʻi.

Lumi moe kamaliʻi

No ka hoʻonaninani o kahi nursery, hoʻohana pinepine ʻia nā hoʻopau kūlohelohe a me ka pilina o ke kaiapuni e kū ana i nā koi palekana. ʻO ka hoʻolālā kaupaku me nā kukui mua a i ʻole nā ​​mea hoʻonaninani kumuhana e hana i kahi wahi e ʻoluʻolu ai i ke ao a hiamoe maluhia i ka pō.

I loko o ke kiʻi aia kahi lumi moe no kahi kaikamahine me ka palena i hui ʻia i nā kala keʻokeʻo a me ka ʻulaʻula.

ʻO ke kiʻi o nā kaupaku i nā lumi lumi o ke keʻena

Hoʻokiʻoki pinepine ʻia ke kaupaku o ka attic me nā huahana plasterboard a i ʻole nā ​​hiʻohiʻona lāʻau, e laʻa me ka paʻipaʻi, ka lamineka, nā slats a i ʻole nā ​​panela me ka hoʻohālike o ka lāʻau. ʻOi aku ka nani o nā aka kūlohelohe a mehana hoʻi e nānā maikaʻi ma aneʻi.

ʻO kahi mokulele palena ākea a oblique paha me nā kaola e hoʻonui i ka geometry o ke ākea a me ke kumu.

Hale hōʻike kiʻi

ʻO ke kaupaku i loko o ka lumi moe, hui ʻia me nā kukui ʻoluʻolu, hana i kahi ʻoluʻolu a me kaila i loko a me kahi lewa ʻoluʻolu. ʻO kāna hoʻolālā kahi mea nui i ka hoʻonani ʻana i kēia lumi.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: Casio MUDMASTER GWG-1000-1A3 VS GG-1000-1A3: Head to head (Mei 2024).