ʻO ka hoʻonaninani palena i ka lumi lumi: nā ʻano o nā kūkulu, nā kinona, ke kala a me ka hoʻolālā, nā manaʻo kukui

Pin
Send
Share
Send

Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ke koho ʻana i kaupaku

No kahi hoʻonaninani kūleʻa, pono ʻoe e noʻonoʻo i nā hiʻohiʻona hoʻolālā o ka lumi.

  • No kahi lumi liʻiliʻi i loko o nā keʻena, e like me Khrushchev, nā pae pae hoʻokahi a i ʻole nā ​​hiʻohiʻona multi-level me kahi wahi hapa ma luna o ke kaupaku i kūpono.
  • I loko o kahi keʻena lōʻihi a ʻololī hoʻi, e kūpono nā kaupaku a ʻehā huinahā paha. E hoʻonui lākou i ka lewa i kahi.
  • E kūpono kūpono nā huahana Multilevel me nā hoʻolālā paʻakikī no kahi lumi lumi me kahi kaupaku kiʻekiʻe.
  • No kahi kūlike a me ke ʻano o ke ʻano o ke kaupaku, pono ʻoe e noʻonoʻo i ka hoʻonohonoho pono ʻana o nā kukui a me nā kukui.

Nā ʻano kaupaku

ʻO nā ʻano nui o nā hale kaupaku.

Hoopanee

Hoʻokaʻawale ʻia lākou i mau ʻano:

  • Rack. ʻO nā slats o nā kala like ʻole ke nānā aku i ke kumu maoli a ʻae iā ʻoe e kāhiko i ka lumi hoʻokipa ma kahi o nā kaila.
  • Mai ka plasterboard. ʻO nā huahana āpau i hana ʻia i ka plasterboard gypsum kahi ʻano makemake nui o ka hoʻopau. Me kā lākou kōkua, hiki iā ʻoe ke lawe i ke ola i nā hāʻina hoʻolālā he lehulehu.

Hoʻolaha

ʻO kēlā mau hiʻohiʻona Palani he mau ʻano ʻano like ʻole, ma muli o ia mea hiki iā ʻoe ke hāʻawi i ka lumi lumi i kahi ʻano hou a ʻano ʻē.

I loko o ke kiʻi aia kahi pāpale nani a me nā lauana i loko o ka hale.

Nā paneli PVC

Loaʻa iā lākou he nui o nā waihoʻoluʻu a me nā ʻano, hiki ke like me ka lōʻihi a me ka laulā.

Laau

ʻO ka hoʻopau lāʻau laulā he ʻoluʻolu i ka nohona, maʻalahi e hoʻouka a hele maikaʻi me nā kaila o kahi keʻena a i ʻole ka hale kuaʻāina.

  • Lining.
  • Nā panalā MDF.

Aniani

ʻIke maikaʻi a hana i kahi hoʻolālā nani loa. Hiki ke hoʻohana i kēia k modelkohu ma o ka wahi a pau o ka lumi, a i nā ʻāpana.

Palapala Venetian

ʻO nā ʻāpana lime a me ka marble. Hoʻokumu kēia mau mea nui ʻelua i kahi papa me ka hiʻohiʻona hiʻohiʻona o kēia pōhaku.

Palakiko

ʻO ka vinyl, ka pepa, ka wai a i ʻole nā ​​ʻano pepili, ʻaʻole hūnā pono wale i nā hemahema liʻiliʻi a me nā hemahema o ka palena o ke kaupaku, akā hāʻawi pū i kahi manawa kūpono e hana i kahi hoʻolālā hoihoi o ke kaupaku.

Hōʻike ka kiʻi i kahi lumi liʻiliʻi me kahi kaupaku i kāhiko ʻia me ka pepa kiʻi wai.

Aniani

Hoʻolahalaha ʻike ʻia i ka lumi, hana i kahi hopena kukui ʻokoʻa a me ka manaʻo o ke kaumaha ʻole i loko. ʻO ke koho ʻoi loa ke aniani nā aniani kala.

Kala ʻia

ʻO kahi moʻohelu kālā a ma ka manawa like he koho kiʻekiʻe kiʻekiʻe loa e ʻae iā ʻoe e hana i kahi pā pono a hoʻonani maikaʻi ʻia i ke kaupaku.

Caisson

Hoʻohui pū ʻia nā kaola, e hana ana i nā pule o nā ʻano like ʻole. Hoʻokumu nā hale coffered i nā hopena hiʻona hoihoi i loko o ka lumi a hoʻololi i kāna geometry.

Nā koho kaupaku

ʻEkolu ʻano nui.

Hoahānau

Aia kahi papa pālahalaha i loko o hoʻokahi mokulele, ʻoiai kona ʻano maʻalahi, hiki ke hana i kahi kiʻi kumu i loko o ka hale. Wahi a Feng Shui, he koho kūpono ke ʻano pae hoʻokahi, no ka mea ʻaʻohe ona kulu ʻoi.

ʻElua pae ʻelua

Hoʻololi ʻike ʻia i ka geometry o ka hakahaka, zoning iā ia a hūnā i nā kīnā ʻole. Hiki i kēia mau hiʻohiʻona ke hoʻohui i nā mea like ʻole a hana i nā hoʻolālā hoihoi loa.

Palekana

Hoʻomaopopo ʻia ia e kāna hana kūikawā, hoʻopili maikaʻi ia me nā mea hoʻonani āpau, koʻikoʻi i kekahi mau ʻāpana o ka lumi a hāʻawi maʻalahi i ka lumi noho i kahi hiʻohiʻona nani loa.

Nā ʻano o ke ʻano

Hoʻomaopopo ʻia nā ʻano ʻāpana aʻe:

  • Mat.
  • ʻŌlinolino.
  • ʻO Satin

Nā waihoʻoluʻu kaupaku

Hoʻonohonoho ka palette kala i ke ʻano no loko a puni a hana i kahi lewa i ka hale.

ʻO ka ʻeleʻele

Hāʻawi ke kala ʻeleʻele i hiki i ka lumi i ka pilina a me ka pololei, a hoʻololi i ka manawa ma mua o ka ʻike ʻia.

Hōʻike ka kiʻi i kahi kaupaku ʻeleʻele a keʻokeʻo ʻelua pae i loko o ka lumi.

Keʻokeʻo

ʻAno kuʻuna o ka hoʻonaninani palena. Hoʻonui ka nānā ʻana i keʻokeʻo i ke kiʻekiʻe o ka lumi, e hoʻomālamalama a hoʻonui ākea ia, a hana i kahi hoʻolālā māmā a me nā ea.

Ōmaʻomaʻo

Kaukaʻi ʻia i ka māʻona o ka malu, hiki i ka ʻōmaʻomaʻo ke hana i kahi ʻoluʻolu a me ka maluhia, a i ʻole ka hope, kahi ʻālohilohi a momona hoʻi i loko.

Beige

Hiki i kahi kala beige unobtrusive ke hoʻohui i nā mea nani i kēlā me kēia lumi.

Polū

Hoʻohui i ka mālie, ka hou, kahi hou a me kahi ʻano o ka laulā palena ʻole i ka lumi.

Palaunu

ʻIke a mahalo ʻia kēia kala. Lawe ʻo ia i ka hauʻoli a me ka mehana i loko o ka hale.

Hinahina

ʻO kahi aka kilohana e hoʻohana pinepine ʻia no ka hoʻonaninani. E lilo ʻo Gray i hopena maikaʻi loa no ka hoʻokumu ʻana i kahi hoʻolālā mālie a unobtrusive.

Hōʻike ka kiʻi i kahi kaupaku hina hina hina i loko o ka hale.

Polū

Lawe mai ka uliuli anuanu a me ka noʻonoʻo i ka ʻoluʻolu a me ka hohonu o ka ʻike i ka lumi.

Pehea e hoʻonani ai i ke kaupaku?

Nā manaʻo hoihoi no ka hoʻonani kaupaku.

Kukuiula

Me ke kōkua o ke kaʻe LED ma kahi o ka anapuni o ke kaupaku hale, ke manaʻo nei ia me he mea lā ke lana wale nei i ka ea.

Hōʻike ka kiʻi i kahi kaupaku i kāpae ʻia i ka lumi hoʻokahi.

Me nā kaola

ʻO nā kaola hoʻonaninani i hana ʻia i ka lāʻau kūlohelohe a i ʻole nā ​​mea hana hana maʻalahi i hoʻokaʻawale ʻia i ke kaupaku i kekahi mau ʻāpana a he mea hoʻonani piha piha maikaʻi loa ia.

Kaupaku hui

ʻO nā ʻano pālua pālua kupaianaha o nā mea e ʻae iā ʻoe e hana i nā hanana nunui i hoʻohui ʻia i loko o ka hale.

Nā lauana a me nā kiʻi

ʻO nā kumu kumu a me nā hoʻolālā i kau ʻia ma luna o ke kaupaku, ʻaʻole hana wale i ka loko a me kahi ʻano ʻokoʻa, akā e hoʻopiha a hoʻonui hoʻi i ke kaila.

Me ka paʻi paʻi kiʻi

ʻO nā huahana me ka paʻi paʻi kiʻi he nui nā ʻano mele like ʻole, ka mea, ma muli o kā lākou realism, hana i ka hopena o ʻekolu-dimensionality i ka hakahaka a e ākea a hāmama hoʻi.

Me stucco

ʻO ka plaster kaumaha a i ʻole ka polyurethane stucco māmā he mea nui ia o ka leʻaleʻa, kumukūʻai a me nā mea i loko o ka hale.

ʻO Bicolor

ʻO kahi laulā waihoʻoluʻu hui e hana i kahi hiʻohiʻona maikaʻi o ka hale kaupaku. ʻO nā hui mālamalama e nānā keu a hopu hoʻi, ʻoiai nā mea pastel e nānā i ka mālie a me ka laconic.

Kālai ʻia

ʻO nā ʻoki hāmama hamo kiʻi e ʻae iā ʻoe e hana i ka illusion o ʻekolu-dimensionality i kahi ākea a e hoʻololi i ka nui o ka hale.

Nā ʻano o nā kaupaku curly

Hōʻailona nā ʻano a me nā ʻano i ka maka, e hoʻohui i ka lewa i ka lewa palena a e hana maoli i kāna hoʻolālā.

  • Nā ʻano Geometric. ʻO nā pōʻai, nā pahu, nā ovals, nā huinahā ʻae iā ʻoe e hoʻoponopono i ka geometry kaulike ʻole o ka lumi noho a hoʻonui a hoʻoliʻiliʻi paha i kona nui.
  • Nā ʻano curvilinear. Hiki i nā kaupaku ke hoʻohālikelike i ka nalu Radial ke hana i kahi haku mele simetretr a i ʻole intricately curved i haku ʻia.
  • Nā pua a me nā mea kanu. ʻO nā hoʻonohonoho nani a ʻano ʻē hoʻi ke nānā aku i nā kaila a me ka nani.
  • Nā kinona paʻakikī. Hiki ke hoʻohuli i nā kinona kūpilikiʻi ʻole o ke ʻano kūlike ʻole i kekahi o loko i loko o kahi papahana hoʻolālā pākahi.

Hōʻike ka kiʻi i kahi lumi lumi ākea me kahi kaupaku wahaheʻe i ke ʻano o nā square a me nā huinahā lōʻihi.

ʻO nā manaʻo kukuna keʻena keʻena

ʻO nā kukui i koho pololei ʻia e ʻae i ka kaupaku e mālama i kona ʻano kumu a me ke ʻano o kēia ao.

Pākuʻi kua

ʻO nā kukui ʻokoʻa, aia i loko o kahi kikoʻī a i ʻole ka palena o ke kaupaku hale, hana i nā kukui ʻelua mau wahi i loko o ka hale a me kahi hopena kukui ikaika hoihoi.

I loko o ke kiʻi aia kahi keʻena me kahi pāpale plasterboard kau ʻia, kāhiko ʻia me nā kukui.

Chandeliers

ʻO kahi hopena kukui e hoʻokau nei i ke kuleana nui. No nā kaupaku haʻahaʻa i loko o ka hale, kūpono nā chandelier pālahalaha, a no nā mea kiʻekiʻe, nā ipukukui pendant o nā hoʻolālā like e kūpono i ke kaupaku.

Nā kukui uila

Hoʻopili lākou i kahi ākea a hana i kāna geometry i kūlike ʻole.

Nā Kūpono

Hiki iā lākou ke hoʻohana i nā mea ʻelua a me nā kukui nui. ʻO nā Soffits ma ke anapuni āpau o ke keʻena e hoʻokau pono ai i ka loko a hana i ke kuhi o kahi ākea nui i loko.

Kukuna

Loaʻa iā lākou kahi flx luminous kuhikuhi i hiki ke hoʻohana ʻia i ke ala i makemake ʻia, a laila e kia ana i ka nānā i kekahi mau mea i loko.

Nā kukui i kūkulu ʻia

Hoʻokumu lākou i ke kukui palupalu, unobtrusive i hoʻomālamalama ʻia, akā i ka manawa like e hāʻawi i nā kukui ʻāpana nui i loko o ka hale.

Nā kiʻi i nā kaila like ʻole

ʻO ke kaupaku e hoʻolilo i ke kiʻi o ka lumi lumi i loko o ke ʻano holoʻokoʻa a ʻoluʻolu hoʻi.

Kaulana

I ke kaila a i ʻole neoclassical kaila, kū hoʻokahi a i ʻole hehi ʻanuʻu i nā kala pastel māmā, i kōkua ʻia e nā ipukukui hanohano, nā ipukukui, nā ipukukui, i hoʻonani ʻia me nā stucco a i ʻole nā ​​aniani i ke ʻano o nā baguette a i ʻole baseboards, e kūpono.

Hoikehonua

ʻO nā hiʻohiʻona kaupaku me nā aniani geometric maopopo a me nā laina pololei e lilo i mea hoʻohui i ke kaila o kēia au. Pili ko lākou kala kala i ka moʻolelo nui o ka lumi.

Loft

ʻO nā hiʻohiʻona maʻalahi i nā pale monochrome, me ka ʻole o nā kikoʻī kūpono ʻole a me ka hoʻonaninani, ʻaʻole e hōʻeha i ke kūʻokoʻa o kahi lumi loft-style.

ʻO Provence

Nā huahana lāʻau kūlohelohe a i ʻole nā ​​mea pono me ka hoʻohālike o nā ʻano maoli, e hoʻokākala pono i ka kaila Palani a i ʻole ka ʻāina kūwaho, kahi e hui pū i ka waiwai a me ka maʻalahi.

ʻEnehana kiʻekiʻe

ʻO nā pale aniani kūlana kiʻekiʻe a i ʻole nā ​​kūkulu pae nunui o nā kinona paʻakikī e lilo i mea hoʻohui o ke ʻano ʻenehana kiʻekiʻe.

Hōʻike ka kiʻi i kahi kaupaku ʻeleʻele i loko o kahi keʻena ʻenehana kiʻekiʻe.

Minimalism

ʻO kahi kaupaku i hana ʻia me ka ʻole o nā frills e hoʻokākala pono i ka hōʻoluʻolu, nā estetika a me nā ergonomics o ke kaila minimalist a hana i ke kaulike kūpono i ka hale.

Kaleta

Hoʻopau ka lāʻau kūlohelohe i nā kala kūlohelohe e hoʻopiha ai i ka ʻoluʻolu a me ka chalet-style i loko a hana i kahi lewa i loko.

ʻO ke kiʻi kaupaku lāʻau me nā kaola i loko o kahi lumi lumi chalet-style liʻiliʻi.

ʻO nā hāʻina maʻamau ʻole i ka lumi

Me nā ʻano hoʻolālā o ke kaupaku, hiki iā ʻoe ke hana i nā haʻina maʻamau i ka hale.

Me ka puka aniani bay

Hiki ke hoʻokaʻawale i ka puka aniani ma ke ʻano kumu me ka hoʻohana ʻana i ka podium i kāwili ʻia a i ʻole hoihoi ia e hoʻokalakupua iā ia me nā kukui kukui a ma laila e hana ai i ka puka aniani bay i mea kūikawā o ka lumi holoʻokoʻa holoʻokoʻa.

Me kapuahi

ʻO nā hiʻohiʻona palena e ʻae iā ʻoe e hoʻokūpaʻa pono i ka wahi kapuahi, e hoʻohana ana i kēia ʻano hoʻololi o ke kala a me nā ʻano a me nā kukui.

Me ka loaʻa ʻole o ka ipukukui

Ma kahi o kahi chandelier, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā ʻano kukui ʻē aʻe. E hāʻawi lākou i kahi pae kiʻekiʻe like kiʻekiʻe o ka hoʻomālamalama ʻana a ma ka manawa like ʻaʻole e hūnā i ka leo o ka hale.

Me ke alapiʻi

ʻO ka hoʻonohonoho kūpono ʻana o ke kaupaku e hana i kahi hoʻolālā kūlike a ʻoluʻolu hoʻi a he mea hoihoi ia e paʻi i nā ʻanuʻu ma ke ʻano he mea hou o ka lumi.

Hōʻike ka kiʻi i kahi keʻokeʻo keʻokeʻo a me ka beige i hui ʻia i loko o kahi keʻena me kahi alapiʻi.

Hoʻohui ʻia ka lumi lumi me ka lumi kuke

Hoʻopuka ke kaupaku i kahi zoning maopopo o ka lumi lumi lumi lumi kuke, hoʻoponopono pololei i nā hemahema o kēia lumi a hana maʻalahi i kahi kūloko a kūwaho hoʻi.

Hale hōʻike kiʻi

ʻO ke kaupaku i loko o ka lumi lumi e ʻae iā ʻoe e lawe i ke ola i nā hāʻina kūpono ʻole ʻole e hoʻokūkū maikaʻi i ke kaila holoʻokoʻa o ka loko a hāʻawi iā ia i kahi hiʻohiʻona ʻoi aku ka hoihoi a me ka hoihoi.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: Oli Kahea - Kunihi (Mei 2024).