ʻO ke kaupaku lua: hoʻopau ʻia e nā mea, hoʻolālā, kala, hoʻolālā, kukui

Pin
Send
Share
Send

Nā ʻōlelo paipai no ke koho ʻana i kaupaku i loko o ka lua

ʻO nā nuances o ka hoʻonani ʻana i kahi lumipaku:

  • Ma muli o ke ʻano o ka condensement i loko o kēia lumi a hiki i nā splashes o ka wai ke hāʻule ma luna o ke kaupaku, ʻoi aku ka maikaʻi o ke koho ʻana i nā mea e kūpono i nā koina maʻamau o ka lua.
  • No kahi lumipaku liʻiliʻi, nā hiʻohiʻona o ke kaupaku me kahi aniani kilohi i kūpono, kahi e hoʻonui ai i ka nui o ka hakahaka.
  • No kahi lumipaku me nā kaupaku haʻahaʻa i loko o kahi keʻena, e like me Khrushchev, makemake ʻole ʻia e koho volumous, ʻoi aku ka hūnā i ke kiʻekiʻe, nā hale. E kūpono loa lākou i kahi lumi me nā kaupaku kiʻekiʻe.

Pau ke kaupaku

ʻO nā ʻano o nā kaupaku kaulana loa o nā lumi lumi.

Kaupaku kauō

ʻO nā kahakaha kikohoʻe, ma muli o kā lākou laulā o nā kala, hiki ke lilo i mea hoʻonani maikaʻi loa no nā wahi o loko. ʻAʻole lākou i hana i kahi hoʻolālā kū hoʻokahi, akā kūpono nō hoʻi.

Kaupaku kau ʻia

ʻO kēia mau hiʻohiʻona, ke kaukaʻi nei i ka paʻakikī o ka hoʻolālā ʻana, hiki ke nānā maʻalahi a hoʻopōkole paha a i ʻole ke ʻano o ka elaborate a me ka maka. Maʻalahi ke kaupaku i kau ʻia e hoʻouka a mālama, kūlike ia i ka pae o ka palena a hūnā i nā kamaʻilio.

  • Mai ka plasterboard.
  • Rack.
  • Līkiʻi (grilyato).
  • Cassette.

Hōʻike ke kiʻi i kahi lumipaku me kahi plasterboard i waiho ʻia i ke ʻano beige.

ʻO ka prefab rack a i ʻole nā ​​huahana cassette modular he mau koho hoʻolālā laulā e kūpono i nā kaila.

Nā pā kaupaku

Hiki iā lākou ke hoʻonohonoho i kēlā me kēia hoʻonohonoho, nui a kala paha. Me kā lākou kōkua, lilo ia i mea maʻalahi e kūkulu i kahi kumu a i ka manawa like ke hoʻolālā palena palena kūpono.

Palakiko

Loaʻa i nā panela o PVC nā kūpaʻa kūpalu maikaʻi a maʻalahi. ʻO kēia hopena e nānā mau i ka hoihoi a me ka leʻaleʻa.

ʻO Aluminium

ʻO nā huahana alumini me nā chrome a i ʻole nā ​​mea hoʻokomo gula ke nānā aku i kēia mau lā a me nā kaila, a he mau ʻano ʻenehana kiʻekiʻe. Kūpale lākou, ʻaʻole hiki i ka pala a me ka ʻelemakule wikiwiki.

Mea hao

Ikaika loa a kūpaʻa hoʻi. Eia nō naʻe, ʻoi aku ka maʻalahi o nā panela metala i ka lepo ma muli o ka condensation, no laila pono e hoʻokomo i ka ea maikaʻi i loko o ka lua.

Aniani

He helehelena hoihoi a hiwahiwa kona, akā ma ke kumukūʻai kiʻekiʻe. Mālama nā hanana aniani i ko lākou mau waiwai no ka manawa lōʻihi, ʻoiai i loko o kahi keʻena me kahi kiʻekiʻe o ka haʻahaʻa. Hoʻohui ʻia, ʻae lākou iā ʻoe e hoʻololi i nā hiʻohiʻona o ka lumi a hoʻonui aʻe i ke kiʻekiʻe a ākea hoʻi.

Laau

ʻO ke aniani, MDF panela, ka lamineka a i ʻole nā ​​papa lāʻau like ʻole e kūpono i loko o kahi lumipaku me kahi ʻōnaehana maikaʻi. ʻOi aku ka nani o nā huahana lāʻau, akā koi lākou i kahi lapaʻau kūikawā me nā mea pale pale.

ʻO Kiʻi ʻia kahi lumi lumi lumi liʻiliʻi me ka kaupaku lāʻau.

Aniani

ʻO kahi koho kūpono loa no ka hoʻonani palena. Kūpale nā ​​huahana aniani Transparent a translucent paha i ka wela o ka mahana, makaʻu ʻole i ka hou a maʻalahi e holoi ke hoʻomaʻemaʻe. ʻO ke aniani kahi mea pili i ke kaiapuni i maʻalahi ʻole i ka punahelu a me ka momona.

Acrylic

Mālamalama ʻo Plexiglas a kūpaʻa i ka hopena. ʻO nā hanana acrylic, ma muli o kā lākou transmittance kukui kiʻekiʻe, e hana i kahi hopena diffusing maikaʻi e hoʻonui ai i ka nui o ka lewa.

Noho ʻaoʻao

Hoʻomaopopo ʻia kēia hoʻopau panela e ke ola lawelawe lōʻihi, harmlessness, ʻaʻa a me ke ākea ākea.

Pālolo pālolo

Kūleʻa ka pōhaku porcelain a i ʻole nā ​​tile i nā kinikini, mai hōʻiliʻili i ka lepo a me nā kulu wai. ʻO nā kile keramika ka mea i makemake nui ʻia no nā lumipaku, kahi hiki ke mālama i ko lākou helehelena i kahi manawa lōʻihi a ʻaʻole e nalo i ko lākou uʻi.

Pena ʻia

ʻO ke koho makepono a maʻalahi hoʻi. No ka hoʻonaninani ʻana o kēia keʻena, pono e hoʻohana ʻia nā pena wai ʻole i mea e hiki mai ana, ʻaʻole ʻike ʻia nā kaha a me nā kulu ma ke kaupaku.

Pepa hoʻonaninani

Hoʻomaopopo ʻia ka plaster hoʻonaninani Antique Venetian e kāna mea pono kūikawā. Hiki iā ia ke hoʻohālikelike i nā papa like ʻole, e hoʻonani ʻia me ka stucco mōlina a i ʻole ke pena ʻana, a ma laila e hana ai i nā hopena ʻike hou aʻe ma ka mokulele kaupaku. ʻAʻole hiki ke pale ʻia i kēlā kapa uhi ʻole i ka ʻūlū a kūpaʻa i nā loli o ka mahana.

Hōʻike ka kiʻi i kahi lumipaku a me kahi ʻano palena maha-pae, kāhiko ʻia me ka plaster Venetian.

Nā ʻano o nā hale kaupaku

ʻEkolu ʻano nui o nā kaupaku me nā pae ʻokoʻa:

  • Pae ʻekahi.
  • ʻElua pae ʻelua.
  • Multilevel.

Nui lākou i nā ʻano hoʻolālā, me ke kōkua e hiki ai iā ʻoe ke hoʻolālā i nā haku mele o kahi ʻano maʻamau. ʻO ke kū ʻana o nā pae ʻokoʻa e hoʻoponopono pono ai i ka wahi a hana i kahi kūloko.

ʻAno kaupaku

Kaukaʻi ʻia i ke ʻano o ka lewa o ke kaupaku, ke nānā aku nei i ka hoʻolālā ʻauʻau.

Mat

ʻO kēia ʻano e nānā i ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe a nani hoʻi. ʻO ka ʻāpana matt e like me ka pena maʻamau a me ke kaulike o ka pili o ke kaupaku.

ʻŌlinolino

Kaulana loa ʻo Gloss i ka hoʻonani ʻauʻau. He helehelena hoihoi kona, hōʻike pono i ka mālamalama a hoʻonui ka maka i ka wahi a me ke kiʻekiʻe o ka lumi.

ʻO Satin

ʻOkoʻa i ka nānā ʻana o ka maka a me nā hiʻohiʻona, a ma muli o ka microrelief kūikawā o ka papa, ua like kēia ʻano me kahi lole satin maoli.

I ke kiʻi aia kahi lumipaku i nā waihoʻoluʻu māmā me ka palena keʻokeʻo satin keʻokeʻo.

Pākuʻi kala

Nā hāʻina kala ʻoluʻolu no ka hoʻonani ʻana i ke kaupaku i ka lua.

ʻO ka ʻeleʻele

Hoʻokumu kēia kala ʻeleʻele expressive i kahi hoʻolālā kupaianaha, hoʻonaninani a hanohano. Hoʻopiha ka ʻeleʻele i ka lewa me ka mea pohihihi a hāʻawi i ka loko i kahi hiʻohiʻona hou aku.

Hōʻike ka kiʻi i kahi kaupaku ʻeleʻele i loko o kahi lumipaku hou.

Ulaʻula

ʻO kahi kalaʻula ʻulaʻula e hoʻomālamalama ai i kahi lumi, hoʻomaʻemaʻe a ʻike ʻia.

Keʻokeʻo

Hoʻoulu i nā hui me ka maʻemaʻe a me ka hou. ʻO ka hoʻonani keʻokeʻo keʻokeʻo e hoʻohui i ka lewa a me kahi keu i ka lua.

Polū

Lawe mai ia i ka moekolohe i ke kaiapuni a hana i kahi lewa lewa i loko o ka lumi, e hoʻopiha ana iā ia me ka māmā a me ka hou o ke kai.

Hinahina

ʻO ke kala hina hinuhinu he nui nā pale paʻakikī paʻakikī, no ia mea e lilo ai i ʻano hoʻolālā nahenahe, akā ʻano maikaʻi loa.

Hōʻike ka kiʻi i ka lumi lumi i loko me kahi kaupaku hina hina, i hoʻonani ʻia me nā ipukukui.

Turquoise

Kupanaha maoli ke kala aqua, hana ia i kahi mea nani a me ke kono ʻana i loko a hoʻopiha i ka wahi me ka maluhia.

Polū

ʻO nā pale aniani uliuli ke nānā aku hanohano a sophisticated a hoʻopomo iā ʻoe i kahi ʻano moemoeā.

Ōmaʻomaʻo

Hana i kahi ʻano ʻoluʻolu a hoʻopiha iā ia me ka ikehu maoli. Hoʻonani nā ʻano ʻōmaʻomaʻo o nā greens i ka lumi a pāʻani i kahi ala hou.

ʻO Pikitia kahi lumipaku me kahi kaupaku i pena ʻia i ʻōmaʻomaʻo.

Alani

Hāʻawi ka ʻalani leʻaleʻa a me ka naʻau i ke aniani i nā kala ʻōlinolino a hoʻopiʻi i ka lewa me ka maikaʻi.

Beige

ʻO ka beige kahiko, ke hui pono ʻia me nā kala ʻē aʻe, e ʻoluʻolu a ʻoluʻolu hoʻi i ka nohona o loko.

Palaunu

ʻO ka silky brown brown shade he palupalu kūlohelohe kūikawā a hana i kahi lewa a me ka hoihoi.

Poni

Lila a lilac lawe mai i ka sophistication, palupalu i ka lewa a hāʻawi i ka lewa i kahi ʻano pohihihi.

Gula

ʻO kēia hoʻolālā ke nānā aku i nā mea kiʻekiʻe, pipiʻi a kū hoʻokahi. Hoʻonani ʻole ka shimmery gula i ka nānā a me nā mea kilokilo me kona hiʻohiʻona.

E hoʻolālā i nā manaʻo a me nā lauana ma ka papa kaupaku

ʻO nā laʻana o nā mea hoʻonani ʻano ʻē i hoʻohana ʻia e hoʻonani i ke kaupaku.

Kukuiula

Hoʻokumu ʻia kēia hopena o ka palena e ka hoʻohana ʻana i ka LED strip, kahi e waiho nei a puni ke anapuni o ka hanana. ʻO ka hopena hoʻolālā ma ke ʻano o kahi mokulele lana e lana ana me ka backlighting alakaʻi e ʻae iā ʻoe e hoʻonui i ka lumi i ka nui a hoʻomālie i nā kihi ʻoi.

Luminous

Hoʻokumu, palupalu, akā i ka manawa like lawa ka mālamalama a me ke kukui kiʻekiʻe, ʻaʻole ia he haʻahaʻa ma mua o ke ao.

Mosiko

Me ke kōkua o kahi mosaic, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke kāhiko wale i ka palena o ke kaupaku, akā hana pū kekahi i nā kiʻi kumumanaʻo a i ʻole nā ​​lauana ma luna. ʻO kēia mea hoʻonani e nānā nani loa a hana.

Me ka paʻi paʻi kiʻi

ʻO nā huahana me nā kiʻi paʻi kiʻi 3D mālamalama a me ka mōakāka i ke ʻano o ka lani, ka hohonu o ke kai, nā kiʻi kūlohelohe a i ʻole ke kiʻi ʻana he mea kiʻi kiʻi maoli ia a me kahi topical hoʻohui i nā wahi o loko.

Nā pā kuʻi

Hoʻonohonoho i nā hoʻonohonoho hoʻonohonoho maʻalahi i ke ʻano o nā pōʻai, nā pahu, nā huinahā a i ʻole nā ​​ʻano pelekena, e hoʻololi i ka hiʻona o kahi āpau a hāʻawi i ka manawa kūpono e hana i nā hoʻolālā kū hoʻokahi.

Hōʻike ke kiʻi i kahi kaupaku curly i ke ʻano o ka pōʻai ma luna o ka lua.

Waihoʻoluʻu

He hiʻohiʻona hou aʻe kona, no ka mea i loaʻa i ka lumi kahi ʻōlinolino kūikawā a me ka pilikino. Ke hoʻohana nei i ʻelua-leo ʻeleʻele a keʻokeʻo, ʻulaʻula a keʻokeʻo, beige a me nā lau ʻeleʻele a i ʻole nā ​​hoʻolālā me ka hui ʻana o ka melemele a me ka polū, poni a ʻeleʻele a i ʻole nā ​​duets kala ʻē aʻe, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā leʻo kūpono i ka lumi.

Me nā pepili

ʻO nā mea hoʻonaninani nā ala maʻalahi a maʻalahi hoʻi e kāhiko. Kūkulu loa kēia hoʻolālā.

Me nā kaola

ʻAe nā hanana kukuna i nā manaʻo hoʻolālā ʻano ʻē he nui. Hoʻohui lākou i nā leo hou i ke kaupaku a lawe mai i ka leʻaleʻa kūikawā, ka homeliness, ka mehana a me ka hauʻoli i ka lewa.

Uila ʻauʻau

ʻO nā mea nui o nā kukui o ke kaupaku e ʻae iā ʻoe e hana i nā hopena kūloko i loko o ka lumi. ʻO nā kukui, nā ipukukui, nā kukui, nā pale o luna a i ʻole nā ​​ʻano ʻano kukuna kūkulu ʻokoʻa e hoʻokūkū pono i nā hiʻohiʻona o ka lumipaku, kahi i kahi a hana i kahi lewa i loko.

  • Chandelier.
  • Kukui kua.
  • Plafond.
  • Kukuna.
  • Nā kukui uila.

Hōʻike ke kiʻi i kahi papa keʻokeʻo keʻokeʻo keʻokeʻo me nā kukui i loko o ka lua.

Me ke kōkua o nā ʻano kukui like ʻole, hiki iā ʻoe ke kuʻi i nā wahi āpau a hana i loko o ia mele a me ke keʻena a i ʻole nā ​​kukui uila.

ʻO nā hāʻina maʻamau no nā lua

ʻO ka hoʻolālā kaupaku no nā hāʻina kūloko maʻamau.

Hui lua a me ka lua

Me ke kōkua o nā hoʻonohonoho ʻana ma ke kaupaku, hiki iā ʻoe ke hana i kahi zoning hiʻohiʻona o kahi lumi i hāʻawi ʻia a hoʻokaʻawale iā ia i mau ʻāpana o nā hana ʻokoʻa, no ka laʻana, e hoʻohana ana i ke kala a me nā ʻano, e hoʻomālamalama i ka wahi ma luna o ka lua a me ka ʻauʻau.

ʻO ka hoʻokaʻawale ʻana i kahi lumipaku i hui pū ʻia me kahi lumipeka e loaʻa me ka hoʻohana ʻana i ke kala, ka mālamalama a i ʻole nā ​​ʻano hoʻolālā.

ʻO ke keʻena Attic me nā kaupaku slop

No ka hoʻonaninani ʻana i ka ʻili beveled, hoʻohana ʻia nā mea hoʻopau ʻokoʻa, e laʻa me ka plaster, ka pepapila, ka pena, nā huahana plasterboard a i ʻole nā ​​lole kī Hoʻohana pinepine ʻia ka pale lole lāʻau.

I ka hale lāʻau

ʻO nā kumulāʻau lāʻau kūlohelohe mai nā pōhaku kūpale kūpale e komo pono i kahi hoʻolālā kūloko o ka hale. Hoʻohana ʻia ka mosaic, ke aniani, ka palaka, nā hao a me nā tile pālolo no ka hoʻonani ʻana.

ʻO nā manaʻo hoʻonaninani palena i nā kaila like ʻole

ʻO kahi koho nui loa o nā hoʻopau e ʻae iā ʻoe e koho i kahi hoʻolālā kūpono no kēlā me kēia ʻano kaila.

  • Loft.
  • Hoikehonua.
  • Neoclassicism.
  • Skandinavia.
  • Kaila ʻEco.

Hōʻike ka kiʻi i kahi kaupaku lāʻau me nā kaola i loko o ka lua i loko o ka lua.

Hale hōʻike kiʻi

ʻO kahi hoʻolālā kaulike a noʻonoʻo o ke kaupaku ʻaʻole e hoʻonoho i ke ʻano a me ke kaila o ka lua, akā e hōʻoia i kahi ola lōʻihi a me ka hoʻopau kiʻekiʻe kiʻekiʻe.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: Casio MUDMASTER GWG-1000-1A3 VS GG-1000-1A3: Head to head (Mei 2024).